Personalizeaza-ti pantofii cu ajutorul designerilor Etienne

Viata noastra, a femeilor, ar fi foarte trista, daca nu ar exista pantofii. Si, cum se spune ca in spatele oricarei femei de succes se afla o pereche de pantofi fabulosi, e timpul sa te gandesti cum sa cuceresti privirile in sezonul estival care se apropie. Un ajutor de nadejde ti-l ofera si designerii magazinului www.etienne.ro. Nu numai ca ai o gama diversificata de modele, culori si texturi, dar iti poti configura singura pantofii preferati.

Fie ca vorbim de pantofi stiletto, balerini sau pantofi oxford, magazinul www.etienne.ro iti pune la dispozitie un instrument extrem de facil pentru confirgurarea pantofilor ideali.
De la toc, talpa, culoare, materialul folosit, pe toate le poti alege in functie de personalitatea si preferintele tale in materie de moda.  Daca esti o fire conservatoare si nu esti obisnuita cu tocurile foarte inalte, o pereche de pantofi oxford din velur pot fi alegerea ideala. Daca vrei sa pastrezi tinuta clasica, dar sa ai un look catchy poti alege presajul din piele croco pentru pantofii tai oxford.

Daca, insa, esti o persoana care nu renunta niciodata la tocuri, pantofii stiletto sunt alegerea ideala, fie ca vorbim de o zi obisnuita la birou, fie ca petreci o seara in compania prietenelor sau participi la un eveniment.
La o tinuta de birou casual, formata dintr-o pereche de jeansi albastri si o camasa alba, poti alege cu incredere pantofi stiletto negri sau bej, iar daca locul de munca iti permite si vrei sa termini seara in oras cu prietenele, nu ezita sa incalti o pereche de stiletto decupati snake print in culori aprinse, cum ar fi galben sau rosu. Si, daca tot vorbim despre o seara in compania celor mai bune prietene, poti combina o perche de skinny jeans cu o pereche de pantofi stiletto galbeni si o camasa animal print.
Tinuta se va potrivi perfect si cu bronzul obtinut la plaja.

Ai un job stresant si cu multe drumuri peste zi? Balerinii sunt solutia salvatoare. Designerii magazinului Etienne Shoes iti propun pentru sezonul estival balerini duos realizati din doua texturi de piele naturala, una simpla verde petrol si una camos maro, perfecte pentru a depasi orice impas vestimentar. Sau, poti opta pentru efervescenta auriului ce transforma tinuta intr-una mai spectaculoasa.

Magazinul online de pantofi de dama Etienne Shoes se adreseaza tuturor femeilor din Romania, punand la dispozitia lor un mix and match de stiluri si materiale pentru realizarea pantofilor ideali.
Poti redefini pantofii clasici pentru a da un plus de rafinament oricarei tinute.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod