Peek & Cloppenburg – deschide cel mai mare magazin din vestul țării

Lumea modei Peek & Cloppenburg te așteaptă de acum într-un nou magazin Peek & Cloppenburg în Iulius Town Timișoara. Începând de joi, 3 octombrie, peste 3500 mp găzduiesc branduri high-fashion pentru toate gusturile. Calvin Klein, Armani Exchange, Hugo Boss, Guess, Nike, Tommy Hilfiger și multe alte branduri populare te așteaptă pentru a te bucura de o experiență de shopping VIP. Marea deschidere a celui de-al doilea magazin din Timișoara durează 4 zile, începând de joi, 3 octombrie, până duminică, 6 octombrie. Vino să sărbătorim împreună o nouă experiență marca Peek & Cloppenburg, cu reduceri de 20% exclusiv pe baza cardului Peek & Cloppenburg.

Iulius Town Timișoara reprezintă principala atracție de business, shopping şi loisir din vestul țării. Primul proiect mixt din regiune ce include cea mai mare suprafață de retail din afara Capitalei (120.00 mp), un nou pol de business regional, un spațiu cosmopolit de shopping și relaxare, cafenele tematice, restaurante, un parc, cinema, zona destinată copiilor, se îmbogățește cu cel mai mare magazin Peek & Cloppenburg din vestul țării.

Acesta este cel de-al doilea din oraș, după cel din Timișoara Shopping City. Descoperă noile trenduri ale sezonului în două etaje ale magazinului de 3.595m², un etaj destinat selecțiilor pentru femei și un altul ce conține branduri bărbătești, un concept unic de magazin Peek & Cloppenburg atât in România, cât și în afară.
    
De altfel, chiar și la evenimentul de deschidere ce se desfășoară pe parcursul a 4 zile, în noul magazin se vor afla un make-up și un hair corner pentru doamne și un barber-shop pentru bărbați. Și asta pentru că noul magazin Peek & Cloppenburg te întâmpină ca pe o celebritate: cu rafinament, stil și high-end fashion. Vei păși pe covorul roșu, te vei bucura de aranjamentele florale spectaculoase de la intrare, de candy-bar și de cadourile surpriză.

“După redeschiderea noului magazin Peek & Cloppenburg din Băneasa Shopping City, București, ne bucurăm să prezentăm clienților noștri din Timișoara o nouă destinație de shopping, a doua în acest oraș.
Suntem nerăbdători să ne bucurăm de diversitatea colecțiilor, acum într-o nouă imagine, cu o experiență completă de shopping
”, menționează Paul Pörtner, Director Retail Management at Peek & Cloppenburg.

Ce te așteaptă în noul magazin Peek & Cloppenburg

Peste 200 de mărci internaționale de top, cât și proprii precum Jake’s și REVIEW creează harta de shopping în noul magazin Peek & Cloppenburg. De la mărcile exclusive, la demonstrațiile stilistice ale caselor Guess, Scotch & Soda, Ted Baker, Tommy Hilfiger, Under Armour, la stilul iconic al caselor Armani, Coccinelle, DKNY, Lacoste, Love Moschino, până la noile definiții estetice pentru echipamentul sportiv oferite de Adidas, FILA, Nike, Reebok, fiecare vizitator, indiferent de preferințele vestimentare, primește acces la noile colecții.

Descoperă noile colecții cu semnătură de designer și noile trenduri în modă în selecțiile Peek & Cloppenburg! Moda retro, cu influențe puternice din anii ’70-‘90 devine în acest sezon contemporană, urbană, îmbinând eleganța și confortul.  Din moda anilor ‘70 am preluat sofisticarea și ținutele în layere.
Te vei acoperi de pulovere basic, helănci pe gât, sacouri de catifea și reiat, fuste cloș, pantaloni evazați sau în stil clopot, culottes și trenciuri lungi.

Din moda anilor ‘80 vei găsi volumetriile specifice din zona umerilor, accentul pe talie, gulerele și reverele mari, accesoriile-statement, influența Grunge, într-o interpretare high-end ale marilor case de modă prezente la Peek & Cloppenburg. În ceea ce privește nuanțele și materialele specifice acestui sezon, colecțiile de toamnă-iarnă 2019-2020 vin cu o gamă cromatică caldă, apropiată de tonurile pământii (gri, maro, kaki, verde, burgundy, galben-muștar) dar și cu accente intense (cobalt, roșu, culori-neon) și motive precum texturile cadrilate, imprimeurile florale și broderiile din dantelă.

Activările incluse în evenimentul de lansare se desfășoară în perioada 3-6 octombrie, între orele 10:00- 22:00, în magazinul Peek &Cloppenburg din Iulius Town Timișoara, Piața Consiliul Europei nr.

2.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod