Pantofii potriviți în funcție de pantaloni

Pantalonii reprezintă una dintre cele mai îndrăgite și purtate piese vestimentare, atât de femei, cât şi de bărbaţi fiind practici, comozi și ușor de asortat cu aproape orice. Dacă știi ce pantofi să le alături, poți obține rezultate remarcabile. Urmează sfaturile de mai jos și vei fi o apariție oriunde te-ai afla!
 
Pantalonii office sunt asociați de obicei pantofilor cu talpă joasă, dar obții un rezultat mult mai spectaculos dacă alegi o pereche cu toc înalt. Nu numai că îți va da un aer elegant și va duce ținuta de lucru la un alt nivel, dar o astfel de combinație creează și iluzia unor picioare foarte lungi!
     
Cei din piele, purtați altădată doar de bikeri sau rockeri, sunt acum un must-have pentru orice fashionistă.
Poartă-i cu botine sau ghete dintr-un material asemănător dacă îți dorești să obții un look casual, simplu și relaxat. Ghetele cu platformă Chelsea de la Deichmann sunt o opțiune perfectă! Dacă vrei să compui o ținută mai sofisticată, alege pantofii stiletto, care te vor transforma într-o apariție memorabilă.              
    
Blugii skinny, care se mulează pe picior, sunt probabil cele mai populare piese vestimentare. Se potrivesc cu aproape orice încălțăminte, dar pantofii cu toc și vârf ascuțit îți alungesc silueta și îți dau un aer feminin.
O opțiune inspirată sunt și botinele cu toc, care trec cu câțiva centimetri de gleznă.    
         
Pantalonii largi și cei evazați au avantajul indiscutabil de a se potrivi oricărei ținute, așa că îi poți purta pe stradă, la birou, dar și la petreceri, în combinație cu un top sexy și o pereche de sandale glam! Dacă ești adepta stilului retro-boem, asociază-i cu o pereche de pantofi cu toc gros, iar dacă preferi stilul casual, încearcă o pereche de pantofi sport Deichmann! Testează-ți creativitatea și compune o ținută diferită în fiecare zi!  Pret pantofi lac - 119 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod