Pantofii ECCO cu respirabilitate 360° ce reduc transpiraţia picioarelor

Noua colecţie ECCO COOL 2.0 este o inovaţie în materie de încălţăminte pentru bărbaţi, femei şi copii, precum şi pentru jucătorii de golf şi iubitorii de sport. Elementul esenţial al acestei colecţii este talpa COOL, ce reprezintă o adevarată invenţie, care schimbă mediul intern al încălţămintei astfel încât să reducă transpiraţia picioarelor.
Odată cu primele raze puternice din anotimpul cald creşte şi temperatura corpului. Transpiraţia este o funcţie normală a organismului prin care se produce răcirea corpului şi aducerea temperaturii organismului la un nivel constant. Picioarele sunt părţile din corp care transpiră cel mai mult, pentru că picioarele conţin aproximativ o treime din glandele sudoripare ale corpului. Există peste 500.000 de glande sudoripare la nivelul tălpilor unei persoane, care secretă zilnic aproximativ 500 ml pe zi.
Cantitatea este uimitoare având în vedere că umezeala care nu se evaporă din pantofi rămâne nu doar în ciorapii umeziţi ci şi în interiorul încălţămintei, creând astfel mediul perfect pentru bacteriile care emană gaze, astfel determinând şi apariţia mirosului de la nivelul picioarelor.

ECCO COOL 2.0 o inovare în domeniul încălţămintei


Pentru a păstra cu adevărat picioarele ventilate şi uscate, ECCO a determinat nevoile tehnice ale încălţămintei, din două direcţii: din interior spre exterior şi din exterior înspre interior.  Pe de o parte, căldura din interiorul încălţămintei, nu numai că trebuie să fie împinsă afară, dar, de asemenea, aerul proaspat din exterior este necesar să fie canalizat în interiorul încălţămintei.
Şi acelaşi lucru trebuie făcut şi cu umiditatea – transpiraţia şi perspiraţia de la nivelul piciorului necesită a fi eliminate din interiorul încălţămintei, asigurând totodată că nici umezeala din mediul exterior nu ar putea ajunge în interiorul încălţămintei. Doar astfel vom avea în permanenţă picioare ventilate şi uscate indiferent de vremea de afară,  indiferent de activităţile intreprinse în orice condiţii.

ECCO COOL 2.0 asigură o respirabilitate 360° şi o impermeabilitate de 100%
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod