PANDORA te invită să fii o prințesă modernă

Frumusețea desăvârșită a pieselor care recreează atmosfera de basm, readucând în prim-plan tipologia prințesei și simbolurile romantismului te vor vrăji cu siguranță.
Frumusețea desăvârșită a pieselor care recreează atmosfera de basm, readucând în prim-plan tipologia prințesei și simbolurile romantismului te vor vrăji cu siguranță.

Primăvara aceasta vă invităm să vă spuneți povestea de iubire prin intermediul talismanelor în formă de inimă, buchetelor de flori, perlelor roz, diademelor de prințesă și motivelor cu flori de cireș pe care le veți găsi în colecția de inele, cercei și talismane pentru brățări.

Colecția cu tematică de basm vă va surprinde cu o gamă largă de modele care ilustrează castele îndepărtate, broscuțe care așteaptă să fie transformate în prinți printr-un sărut și coroane impunătoare, toate din aur de 14k sau din argint, cu pietre montate manual.

Puteți purta în permanență la voi cartea cu “povești nemuritoare” grație talismanului “fairytale” și puteți păstra la loc de cinste pe brățara PANDORA amulete precum foarfecă sau pieptăn, simboluri consacrate din basme.

Alegeți una dintre diademele noastre de argint, un simbol perfect pentru acele momente încărcate de dragoste și afecțiune și transformați-vă în prințese pentru o zi, bucurându-vă de viață.
Mai mult decât atât, sezonul acesta PANDORA lansează pandantivul în formă de coroană, după modelul popularului talisman pentru brățară.

Pandantivul este din argint masiv, încrustat cu 48 pietre de zirconiu cubic. Strălucirea elegantului pandantiv finisat manual pune în evidență migala cu care a fost lucrat. Completați-vă setul de bijuterii de prințesă cu cerceii din argint masiv și perle în formă de diademă și cu inelul din argint din aceeași colecție.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod