Pandora și Warner Bros. Consumer Products anunță lansarea colecției inspirată de Harry Potter

Colaborarea globală include lansarea unei colecții de bijuterii finisate manual, inspirată de emblematicele filme „Harry Potter”. Produsele vor fi disponibile în toate magazinele Pandora, începând cu luna noiembrie 2019.
Pandora anunță una dintre cele mai inedite parteneriate: colaborarea cu Warner Bros. Consumer Products și viitoarea lansare a colecției de bijuterii cu tematica Harry Potter. În a doua jumătate a anului 2019, Pandora va debuta colaborarea prin introducerea unei colecții capsulă de 12 bijuterii finisate manual, printre care se numără talismane, pandantive și o brățară inspirată de personajele și simbolurile mult îndrăgite din fimele „Harry Potter”.

Stephen Fairchild, Directorul de creație și Brand Officer Pandora spune: „Seria de filme „Harry Potter” a adus bucuria și speranța că magia există generațiilor de până acum, iar fanii Pandora ne-au rugat să facem o astfel de colaborare de mulți ani.
Bijuteriile Pandora se axează pe poveștile personale, prieteniile, iubirile și curajul din „Harry Potter”, valori ce rezonează cu fanii noștri. Suntem extrem de încântați de lansarea acestei colecții în toată lumea”.

Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, vicepreședinții de creație Pandora, au fost inspirați de personajele emblematice atunci când au conceput noile bijuterii finisate manual, ce aduc un omagiu atât fimelor „Harry Potter”, cât și identității Pandora.

Colecția Harry Potter x Pandora va fi disponibilă în toate magazinele Pandora din lume, începând cu 29 noiembrie 2019.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod