OZWEEGO - Inspirați din trecut

adidas Originals privește în trecut și lansează cel mai nou model: OZWEEGO. Având inspirație în trecut, OZWEEGO îmbină elemente din modelele cheie ale anilor '90 şi aduce o schimbare estetică majoră pentru iubitorul contemporan adidas Originals. Modelul dispune de sistemul de amortizare adiPRENE și poate fi găsit în magazine, la nivel internațional, începând cu data de 8 august.

Având drept inspirație modelul OZWEEGO 3, un pantof ușor și confortabil din anul 1998, noul OZWEEGO adoptă o siluetă futuristă cu un design ce iese în evidentă, o talpă cu linii bine definite și o structură de suport transparentă.
Caracteristicile cheie includ sistemul de închidere cu şiret, construcţia din plasă şi piele întoarsă cu inserții de TPU, tehnologia adiPRENE integrată în partea frontală a tălpii și în zona călcâiului.

OZWEEGO apare în urma căutării continue a viitorului esteticii și reprezintă spiritul unei noi generații de creatori. O sărbătoare a reinterpretării și dezvăluirii trecutului mărcii și crearea modelelor emblematice ale viitorului, OZWEEGO este cel mai recent model adidas Originals.

Modelul OZWEEGO va fi disponibil, la nivel internațional, începând cu 8 august.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod