Office Shoes - campanie cu reduceri de până la 50%

Office Shoes, rețeaua internațională de magazine prezente în România și încă opt țări din Europa, pornește campania de reduceri mid-season sale, specială pentru sezonul estival. Noua campanie Office Shoes este ocazia perfectă pentru reînnoirea colecției de încălțăminte sau achiziționarea de noi pantofi, sandale sau teneși pentru a completa garderoba gândită pentru vacanța de vară.

Campania se va desfășura pe parcursul întregii luni iunie și le pune clienților la dispoziție produse cu reduceri de până la 50%.
Atât online, pe site-ul Office Shoes în categoria reducerilor mid-season, cât și offline în rețeaua de magazine Office Shoes prezente în toată țara, gama disponibilă este pregătită pentru cumpărători. Campania a fost gândită astfel încât să fie pe gustul tuturor, de la pasionați de fashion, care pot regăsi în portofoliul Office Shoes produse ale brandurilor cunoscute, precum Converse, Lacoste sau Timberland, până la cei care vor să își completeze colecția personală cu noi mărci sau vor să celebreze venirea verii cu noi achiziții care să le stimuleze starea de bine.
Odată cu noile reduceri, decizia de a purta o pereche nouă de sandale la o petrecere pe plajă sau teneșii cei noi la un concert special devine mult mai ușoară.

Mai mult, vremea neprevăzută sau schimbările de temperatură nu sunt un impediment în alegerea produsului favorit, întrucât Office Shoes a gândit o varietate de produse de încălțăminte pentru campania de mid-season sale. De la sandale și espadrile pentru zilele călduroase de vară la botine de cauciuc pentru cele ploioase și până la bocanci de vară foarte utili în cazul unei excursii la munte, toată gama de produse din campanie este gândită pentru a fi pe placul publicului, indiferent de ocazie sau activitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod