O vară cool

Ce bine ca ești! Ce minune că sunt! Ce bine că e vară și miroase a vacanță! Chiar așa, tu te-ai bucurat de evadare? Ai fugit spre mare sau spre munte până nu ai mai văzut cu ochii? Ai luat versanții pieptiș? Ei, nu dispera! Mai ai timp!

Visează și pregătește-te! Profită de reducerile de vară și updatează-ți garderoba cu cele mai cool încălțări de drumeție și escaladă din România: S-KARP.  Ah, și ai auzit vestea ce bună? Până pe 31 august, au reduceri de până la -50 % la toate produsele. Tot, tot ce poți alege atât din colecția Urban, cât și la cele din colecțiile Outdoor si Mountain.

Tu ce știi despre S-KARP?

S-KARP simte și trăiește românește. Un brand 100% autentic, S-KARP a început să vadă lumea la Sinaia.

Și, de  atunci nu se mai oprește. Pentru că, S-KARP vrea să îți ofere experiența libertății.


Încă un motiv de mândrie: știi oare că S-KARP este primul brand românesc de încălțăminte licențiat de Vibram – lider mondial în producția de tălpi? Să ne fie cu bucurie și să ne bucurăm de liniile lor de produse. Acestea sunt structurate pe 3 colecții: URBAN, OUTDOOR și MOUNTAIN.


Tu ce alegi la reducerile aceastea? Dă o fugă în unul dintre cele 3 magazine ( Brașov, Plaza România, Mega Mall) ale brandului și fă-ți plinul cu accesorii pentru întâlnirea cu adrenalina.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod