Noutățile de iarnă de la TEZYO – ghete și accesorii călduroase și în tendințe

Colecția de încălțăminte EMU Australia, alături de accesoriile colecției KLOP reprezintă două dintre starurile selecției din magazinele multibrand TEZYO pentru iarna aceasta. Confortul și calitatea sunt două dintre atributele esentiale ale produselor, alături de inovație și atemporalitate. Colecția prezintă ghete, cizme, căști, căciuli și mănuși pe care trebuie să le ai în acest sezon rece.

Brandul australian EMU prezintă o alternativă comodă și longevivă pentru clasicele ghete de iarnă, renunțând la constrângerile trendurilor, mizând pe o altă fațetă a experienței purtării încălțămintei: confortul, versatilitatea și caracterul funcțional al acesteia. Fiecare pereche de ghete este creată pentru iubitorii de noi experiențe, pentru oamenii care au convingerea că este extrem de important să te simți confortabil, pentru a te putea bucura de fiecare moment și fiecare experiență nouă.



KLOP aduce în prim-plan atât accesorii ideale pentru iarna aceasta, cât și ghetele care îți vor întregi look-ul. Versatilitatea și inovația caracterizează propunerile KLOP, iar întreaga linie vorbește despre cât de important este să alegi calitatea, confortul și starea de bine, pe parcursul întregului sezon rece.

Brandul EMU are ca sursă de inspirație pasărea națională a Australiei, un simbol important, dar și peisajele australiene unice, care-ți taie răsuflarea. Valorile brandului se reflectă  într-un mod special, prin trăsăturile păsării: impunătoare, înaltă, mândră. EMU este despre moștenirea australiană și reinventarea unor elemente clasice, recognoscibile, precum și despre transmiterea și prezentarea acestor valori lumii întregi.

Produsele EMU  sunt realizate integral din materiale australiene de cea mai bună calitate.  Utilizarea materialelor 100% naturale presupune o atenție deosebită la detalii, finisaje, iar selectarea acestora este extrem de importantă, pentru că excelența este pragul pe care brandul își dorește să îl atingă de fiecare dată.

Pielea de oaie aleasă îndeplinește o condiție esențială purtării produsului pe timp de iarnă: impermeabilitatea. Lâna de oaie din interiorul ghetelor asigură purtătorului confortul deplin pe care acesta și-l dorește, datorită fibrelor moi. De asemenea, lâna utilizată ajută la crearea unui mediu călduros, care-și menține temperatura, chiar și la valori extrem de cazute.

Îmbinarea dintre pielea clasică și pielea întoarsă îi oferă purtătorului o experiență plăcută, întrucât pielea întoarsă îi permite piciorului să respire, fără a modifica temperatura resimțită în timpul purtării produsului. Linia de ghete îmbină modele diferite, pentru ca purtătorii să aibă libertatea deplină de a alege  produsul care li se potrivește cel mai bine și care le va oferi o experiență caracterizată prin confort, calitate, longevitate și atemporalitate.

Atât ghetele, cât și accesoriile EMU au ca sursă de inspirație peisajele australiene deosebite, iar nuanțele calde utilizate în procesul de creație reprezintă un tribut adus frumuseții Australiei.

Mănușile reprezintă o piesă clasică, ce trebuie să se regăsească în garderoba oricui. În colecția EMU regăsim mănuși realizate din piele întoarsă, completate perfect de blana naturală din interior, care protejează mâinile de temperaturile scăzute, prin mediul călduros pe care îl creează. Căștile EMU din blană reprezintă o alternativă pentru clasicele căciuli de iarnă, oferind protecție și un aer jucăuș ținutei tale.

Ghetele și accesoriile KLOP sunt create pentru persoanele caracterizate printr-un aer cool și care nu se feresc de combinațiile îndrăznețe. Căciulile KLOP pot fi combinate cu foarte mare ușurință și se potrivesc perfect atât în ținute casual, cât și în ținute mai elegante.

Realizate din material impermeabil, cu aplicații din blană, căciulile scot din anonimat orice mix stilistic.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod