Noul trend al sezonului: culoarea roșie! Află cum o poți purta

De la marile show-uri de modă, până la viața de zi cu zi, roșul se răspândește ca un foc sălbatic, reprezentând de-a dreptul culoarea pasiunii. Dar, ca orice tendință îndrăzneață, crearea unei ținute cu piese roșii necesită mai multă atenție pentru a evita un eventual dezastru vestimentar. Așadar, înainte de a mixa la întâmplare toate item-urile roșii pe care le găsești în garderobă, ar fi bine să iei în considerare anumite sfaturi care să te îndrume spre linia corectă.
Luminița Staicu, designer Hermosa, îți oferă câteva tips&tricks despre cum poți purta culoarea roșie pentru a construi o ținută deosebită.

Femeile extrovertite și îndrăznețe se vor bucura de revenirea tendinței purtării culorii roșii din cap până în picioare din acest sezon. Deși, ar putea părea un aspect îndrăzneț, o ținută complet roșie este în trend și incredibil de elegană. În timp ce există numeroase moduri în care poți purta această nuanță, ia în considerare o rochie „all red”, care să îți accentueze feminitatea.

Dacă ești în căutarea unei modalități de a pipera puțin obișnuita ținută de zi cu zi, adaugă un articol roșu.

Doar prin adăugarea unui articol roșu sau chiar două la ținută, poți transforma o ținută casual într-una infinit mai elegantă și mai trendy. Tot ce trebuie să faci este să selectezi ce element roșu ar merge cu o pereche de blugi. Poate fi un top, o bluză sau chiar o jachetă. Trebuie doar să ai puțină imaginație.

Imprimeurile pot fi un mod distractiv și jucăuș de a introduce tendința culorii roșii în garderoba ta. Deși ele pot părea adesea mai intense decât alegerea unor piese monocrome, imprimeurile pot „încălzi”, de fapt, o nuanță vibrantă.

Prin urmare, imprimeurile devin o modalitate excelentă de a purta în cea mai subtilă formă această tendință vestimentară a culorii roșii. Tot ce trebuie să faci este să-ți alegi opțiunea preferată. În timp ce imprimeurile florale sunt întotdeauna o alegere minunată, poți să iei în calcul și dungile sau bulinele.

Hermosa creeaza si comercializeaza de peste 20 ani, produse vestimentare realizate in Romania. Produsele pot fi gasite in magazinele proprii din Braila, Focsani, Bacau si Constanta. Brandul are o acoperire nationala fiind prezent in toata tara prin magazinele partenere.

Pentru ca achizitionarea produselor sa fie si mai facila, poti comanda produsele tale preferate, avand la dispozitie magazinul online www.hermosa.ro, unde poti beneficia de transport gratuit la comenzi de peste 99 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod