Noua linie MOOGU Fine Gold Jewellery - Marry me?!

Arta bijuteriei subsumata emotiilor si trairilor intense, pasiunilor nestavilite si atingerilor tandre, transpune in acte creative pline de sensibilitate, povesti menite a dainui o eternitate.

In universul MOOGU Contemporary Jewellery, dragostea pentru design se alatura unei viziuni estetice rafinate si indelung exersate, intr-o adevarata potiune magica oferita oaspetilor drept ambrozie pentru trup si suflet. Inelele de logodna si verighetele incluse in linia Fine Gold Jewellery – Marry me?! nu starnesc admiratia doar prin prisma valorii materiale, asemenea unor exponate a caror pretiozitate este de natura sa intimideze. Fiecare bijuterie ce poarta amprenta creativa a Andreei Mogosanu, invita la interactiune, la un dialog sincer si firesc cu purtatoarea, lipsit de artificiile si de tentatia regizorala a unei prime intalniri.

Realizate din aur galben, alb sau roz de 14k – recomandat cu prisosinta datorita duritatii sale si a rezistentei in timp – si incrustate cu diamante declinate intr-o paleta cromatica generoasa (de la cele clare pana la cele negre, galben pal, rose, vernil, bleu etc), inelele de logodna si verighetele semnate MOOGU Contemporary Jewellery emana un aer proaspat si contemporan, reflectand prin excelenta tematica multiculturalitatii.

Linia Fine Gold Jewellery – Marry me?! se prezinta astfel drept ipostaza concentrata a unui contrapunct modern, o sinergie unica situata in afara conventiilor si a conventionalului, insa care reuseste sa traseze corespondente cu insemnatate si sa emane dezirabilitate chiar si in randul celor mai exigenti clienti.

Modelele de inele de logodna si verighete care insotesc primul capitol creativ Fine Gold Jewellery – Marry me?! poarta cu sine referinte ce fac trimitere in egala masura la clasicism si la minimalismul functional de sorginte nordica: linii serpuitoare extrem de fine subliniate prin dispunerea diamantelor miniaturale, linii precise si drepte ce denota un tip de personalitate puternic, pragmatic si cerebral sau linii de o finete cuceritoare pe care sunt montate cu migala si daruire tot atatea micro-diamante cate dorinte salasluiesc in sufletul feminin.

Mai mult decat inele de logodna cu un design original, bijuteriile Fine Gold Jewellery – Marry me?! se constituie in acele obiecte ale dorintei cu o rezonanta aparte, indiferent daca transmit o intentie precisa in momentul in care sunt daruite sau daca exprima dragostea care nu are nevoie de o ocazie speciala pentru a fi celebrata.

In showroom-ul MOOGU Contemporary Jewellery (Strada Brezoianu, nr.4, et.2, ap.4), a carui lansare a fost marcata pe data de 23 aprilie 2015, printr-un cocktail party in compania reprezentatilor presei de specialitate si a clientilor fideli, fiecare model de inel de logodna sau verighete poate fi personalizat in ceea ce priveste proportiile (adaptarea la forma si lungimea degetelor), tipul de aur utilizat (galben, alb sau roz, in variantele de 14k sau de 18k), culoarea si numarul diamantelor integrate in design.
De asemenea, cuplurile pot opta pentru realizarea unui design unic al verighetelor, in urma unei discutii detaliate fiind stabilite forma, stilul, metalul pretios, finisajul si particularitatile care transforma bijuteriile pretioase in simboluri ale legaturii intre doua destine.

MOOGU Showroom&Studio este deschis de luni pana vineri in intervalul orar 11 a.m – 7 p.m, iar programarile vizitelor se pot efectua la numarul de telefon +40 724 543 778. Piesele de bijuterie MOOGU Contemporary Jewellery sunt disponibile pentru comanda si online in boutique-ul Molecule-F – www.molecule-f.com -  si in shop-ul www.moogushop.com.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod