Noua colecție Tomană/Iarnă 2014 de la adidas semnată de Stella McCartney

Noua colecție Tomană/Iarnă 2014 de la adidas semnată de Stella McCartney este inspirată în totalitate din natură. Energia și autenticitatea mediului înconjurător sunt numitorul comun al acestei noi teme. Nuanțele pământii subliniate de culori îndrăznețe fluorescente și materialele cu animal print îl fac pe cel care îmbracă aceste haine să se bucure cât mai mult de fiecare moment petrecut în aer liber.

Prezentând siluete structurate, combinații inovatoare de texturi și țesături lejere , colectia reunește ținute excepționale atât din punct de vedere estetic cât și funcțional.

“ În acest sezon m-am inspirit din elementele naturii și din senzația de libertate și de individualitate pe care natura ți-o oferă.
Paleta de culori care predomină este formată din nuanțe tomnatice și tonuri specifice anotimpului rece, în timp ce jocul dintre croiul structural și liniile fluide este temperat de straturi lejere îmbrăcate în detalii voluminoase. Sunt foarte mândră să continui să ofer o colecție care incorporează elemente memorabile” a declarat Stella McCartney
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod