Noua colecție Pandora Reflexions Alfabet

Noua colecție Pandora Reflexions Alfabet explorează și celebrează conceptul modern de identitate. Talismanele de la A la Z, realizate din argint 925, reprezintă un limbaj personal și vizual, fiind inspirate din liniile sculpturale și simple ale arhitecturii moderniste, în care frumusețea e dată de formele și modelele care creează imagini cu efect de oglindă. Prin combinarea acestor talismane, femeile își pot reflecta stilul, purtând inițialele lor sau ale unei persoane, loc sau lucru pe care îl iubesc.
Personalitatea noastră unică este cea care ne diferențiază de ceilalți, iar fiecare femeie își poate reflecta o nouă latură a sa, creându-și combinații de bijuterii care au însemnătate pentru ea.

Colecția din acest sezon continuă conversația începută prin lansarea Pandora Reflexions, reimaginând modele de inspirație renascentistă – o eră care a transformat rolul femeilor – pentru o nouă generație de femei. Stilul și caracterul evidențiate în exterior izvorăsc din interior.
Iar femeile își pot exprima încrederea emoțională și identitatea în moduri nenumărate, purtând brățările Pandora Reflexions.

„Ideea care a stat la baza colecției constă în a reinterpreta conceptul modern al identității și a crea un stil identitar: inițiale, porecle, nume ale oamenilor dragi, o referință proprie asupra lumii din care faci parte etc.”, au declarat Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, VP Creative Directors ai Pandora.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod