Noua colecție de blănuri prezentată în cadrul Timișoara Fashion Week

O haină de blană este piesa de rezistență din garderoba oricărei femei, fiind investiția ce trebuie făcută atunci când ne dorim un plus de eleganță și rafinament.
În sezonul 2019 – 2020, designerii ne propun vestele lungi din diferite texturi și combinații de culori, precum și, haine de blană midi și lungi cu gulere de lux. În privința materialelor, blanurile apreciate rămân nurca, chinchila și vulpea.

Carolina Design, producătorul de blănuri din Timișoara a prezentat în cadrul Timișoara Fashion Week noua colecție perfect aliniată tendințelor internaționale, ce include 15 piese caracterizate de o extraordinară finețe, versatilitate și calitate! „Suntem recunoscuți deja pentru calitatea produselor pe care le comercializăm și ne dorim în același timp să oferim reprezentantelor sexului frumos modele în tendințe.
Sigur că liniile clasice nu se vor demoda niciodată, tocmai de accea noi încurajăm doamnele care iubesc blanurile să facă alegeri responsabile și durabile. În plus, produsele noastre sunt versatile, putând fi purtate zilnic, dar și adaptate seara unei ținute elegante”, a declarat Rocsana Grolmusz, designerul Carolina Design.

Călduroasă, elegantă și confortabilă, haina de blană completează într-un mod ideal orice ținută. Blana continuă să rămână unul dintre cele mai fascinante daruri, fiind apreciată pentru frumusețea oferită.
De asemenea, blănurile trezesc și o mulțime de emoții având un farmec ce va dăinui în timp.

Colecțiile Carolina Design sunt apreciate de cele mai importante vedete din România, dar și de nume mari din străinătate, fiind considerat un producător de top al celor mai rafinate haine de blană.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod