Noua colectie Cerises Noires!

Iata ca noile colectii ale magazinelor fashion din Romania incep sa etaleze colectia de primavara, iar dorinta noastra irezistibila de a le cunoaste este foarte mare. Cerises Noires aduce in prim-plan tinute care favorizeaza silueta si care arata excelent in miscare.

Ana Burloiu, designer la Cerises Noires, spune ca: “Elementele pe care am vrut sa punem accent sunt: feminitatea, versatilitatea, culorile indraznete si tiparele care avantajeaza formele. Ne-am dorit sa cream o colectie care amesteca utilul cu placutul si ne-am axat doar pe piese care pot sa fie asortate atat cu pantofi cu toc cat si cu tenisi sau balerini.

Printre materialele folosite se regasesc vascoza, voalul, tafta si neoprenul. Acestea sunt primele piese ale colectiei urmand sa lansam lunar o serie de piese noi.

Asadar, vom descoperi la Cerises Noires o colectie din care nu lipsesc croielile structurate simplu, care urmaresc linia corpului si culori puternice, numai bine de purtat in sezonul de primavara. O colectie inedita cu negru si lumina, dar si sraluciri de galben, rosu si alb.Mai multe detalii pe: http://cerisesnoires.ro/.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod