Noua colectie adidas StellaSport - primavara/vara 2016

Noua colecție adidas StellaSport pentru primăvară/vară 2016 se inspiră din atitudinea liberă și cool a anilor ’70 și din căldura verilor californiene. Colecția surprinde energia sezonului cu o gamă ludică și surprinzătoare de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii. Piesele colecției prezintă imprimeuri cu litere în culorile curcubeului, imprimeuri tie-dye și printuri cu trandafiri, care evidențiază dinamica vibrantă a mediului urban și chintesența colecției.

În zilele de vară, fetele vor crea magie pe străzi, îmbrăcate în ținute monocrome imprimate cu litere StellaSport în culorile curcubeului. Jacheta neagră cu glugă din nailon a fost concepută cu ajutorul tehnologiei Climastorm, permițându-le sportivelor să rămână active indiferent de vreme. Mai mult, acestea își pot demonstra abilitățile fără să fie deranjate de căldură datorită tricoului Climalite  din bumbac organic alb sau gri și își pot depăși limitele purtând colanții Sport, care  asigură compresia musculară necesară.

Creați pentru a ține pasul cu alegerile îndrăznețe ale posesoarelor, pantofii acestui sezon - Ively, în culoarea neagră - sunt realizați din țesături care permit pielii să respire și prezintă tehnologia Bounce, ce oferă amortizare și receptivitate chiar și la mișcările rapide și multidirecționale.

Colecția utilizează texturi tie-dye pentru a reda senzațiile specifice verii, inspirându-le pe femei să facă mișcare. Cele îndrăznețe pot adopta un look identic din cap până în picioare, purtând geaca Tie Die, maioul scurt Tie Die și pantalonii scurți din țesătură. Vor putea completa această explozie de culori vibrante cu noii pantofi adidas StellaSport Zilia, ideali pentru antrenamente de mare intensitate. Creată dintr-o singură bucată, talpa foarte flexibilă prezintă tehnologia Adipure ce permite piciorului să se miște în toate direcțiile și activează mușchii pentru a lăsa senzația unei alergări în picioarele goale.

Calapodul asigură maximum de confort, în vreme ce talpa cu imprimeu tie-dye și breteaua fluorescentă vor atrage toate privirile pe durata nopții.

Imprimeurile cu trandafiri în nuanțe vibrante de roșu coral oferă ținutelor sport o interpretare urbană a primăverii. Femeile pot crea o ținută ce iese in evidentță cu jacheta Rose și bustiera Rose Bra cu tehnologia Climalite ce asigură suport sporit, indiferent de ocazie. Adăugand colanții Climalite cu imprimeu cu trandafiri si  bandă galbenă si pantofii high-top Irana colorați în nuanțe noi, vor crea un look plin de vitalitate, adecvat atât antrenamentului la sală, cât și ringului de dans. Oferind suport ridicat gleznei, pantoful Irana prezintă tracțiune superioară pentru a permite fetelor să țină pasul pe ringul de dans toată noaptea.

Când temperatura crește, acestea pot plonja direct în valurile apei arătând perfect în costumul  de baie cu imprimeu cu trandafiri.

Femeile care își setează un obiectiv important și luptă pentru atingerea lui, o pot face purtând vedeta acestui sezon – indispensabilul body Onesie. Inspirat din ținutele clasice de wrestling, această piesă dinamică asigură o libertate de mișcare totală, în timp ce tehnologia Climalite menține temperatura corpului constantă. Spotivele pot purta piesele vestimentare suprapuse și își pot crea astfel cel mai nou stil vestimentar în materie de echipament sport folosind body-uri în nuanțe vesele de albastru azur și verde; maioul scurt gri Cropped, hanoracul verde luminos cu logo printat și jambierele sunt piese ideale care înlesnesc eforturile în timpul antrenamentelor.

Borseta în roșu și verde aprins păstrează lucrurile personale la loc sigur, iar pantofii Ivory asigură amortizare, susținând activitatea intensă a fetelor pe toată perioada antrenamentului.

Colecția primăvară/vară 2016 StellaSport este disponibilă in magazinele adidas din țară pe adidas.com/StellaSport.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod