Noile tendinte primavara-vara, prezentate de Deichmann

In noul sezon este momentul sa ne intoarcem in timp deoarece se poarta clasicul, care arată câteodată casual în stil Upper-East, sau altădată de-a dreptul burghez, middle-class, respectabil, în stil Preppy. Sau, de asemenea, şi stiluri sport cool-şic, care acum sunt caracterizate de influenţele costumelor tipice de jogging din anii 90. Este timpul pattern-urilor, modelelor (de exemplu Paisley), materialelor și ruperilor de stil, care oferă un contrast clar faţă de minimalismul ultimilor ani.

Si cum niciodata moda nu ramane acceasi, colecţia actuală primăvară/vară de la Deichmann oferă numeroase highlight-uri trendy pline de prospeţime: broşe pe tocuri, pantofi sport cu broderii florale romantice, ghete şi pantofi cu talpă plată, cu funde.

Must have in aceasta vara

Modele cu design neobișnuit și incitant al tălpilor și al formei carâmbului asigură în această vară „efectul de wow”. Alege limbi de pantofi cu butoni de manşetă, şireturi, materiale catifelate la partea exterioară şi imprimeuri florale.

Shopping list in tendinte

- ESPADRILE de zi cu zi vin în noul sezon ceva mai aerisite şi cu combinaţii de culori armonioase.
- CIZMULIŢE DE VARĂ: Cizmuliţele cool de vară nu sunt doar partenere perfecte de styling pentru perioada festivalurilor, ci se pot purta perfect pentru ţinutele de vară de zi cu zi cu rafinament nonșalant.
- ÎNCĂLŢĂMINTE SPORT: Cu siluete curate, un design simplu şi culori pastelate, se potrivește în timpul liber, precum şi pentru look-ul de business! Câteodată în stiluri mai liniştite, uneori cu un design neobișnuit al tălpii.


- SLIP-ONS: Talente allround şic, care se potrivesc atât la ţinuta business de vară, precum şi la rochii şi pantaloni scurţi, merg cu stilul relaxat direct în zona de confort! De top în pasteluri soft, precum şi cu bucle trendy.
- PUMPS & PIELE: Très chic şi cu un touch super feminin se prezintă pantofii pumps din piele naturală, care, cu tocuri înguste şi vârf ascuţit, fac piciorul să arate zvelt.
- PARTY HEELS: Nu numai fetele vesele se vor bucura din plin de ele, căci aceste modele ştiu cu adevărat să îţi stârnească cheful de petrecere! Tocurile de party pun perfect în scenă picioare frumoase de vară şi de cele mai multe ori vin şi cu câteva barete...
- ROŞU: Roşul este considerat a fi noul look power pentru femeile puternice! Noul roşu se prezintă aici mult mai trendy şi smart - lăsând în urmă reputaţia proastă de stridenţă - şi poate fi admirat atât la sandale cu talpă plată, la loaferi, cât şi la high heels sexy.

- ALBASTRU / BLEUMARIN: Această nuanţă clasică de culoare își are sezonul de vârf în timpul verii. Fie pentru şic maritim de plajă, fie pentru aspectul cool denim sau ca şi partener de contrast pentru albul radiant, tema de culoare albastru este în mod clar cu un pas înaintea tuturor.
- WEDGES: Şi-au câştigat într-adevăr numele de „clasici de vară”! Totul la ei radiază pur şi simplu vară, soare şi Dolce Vita.
- SANDALE / BLOCKHEELS: Tocurile bloc deja atât de populare în ultimele sezoane sunt şi în acest an un subiect de trend major pentru ţinutele cool de oraş chiar şi în zilele călduroase.
- SANDALE CU TALPĂ PLATĂ: Nimic nu se potriveşte mai bine la ţinutele de vară ca o pereche de sandale confortabile!

- FLIP FLOPS: La vederea „papucilor de piscină” cool puteţi simţi aproape răcorirea mult aşteptată în zilele fierbinţi! Între timp, „slide-urile” de acest gen au devenit elegante, încât ele sunt acum potrivite şi pentru seară.

Cele mai noi modele de primavera - vara se gasesc la Deichmann si in magazinul online pe www.deichmann.com.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod