Noile tendinte primavara - vara de la Deichmann

In curand e din nou summertime! Cel putin in ganduri si-n simtiri, atunci cand veti privi primele modele trendy pentru sezonul primavara/vara 2018 care vor aduce cu sine un feeling intens de sunshine!
Marile teme ale modei in acest sezon sunt lejeritatea si relaxarea, care se reflecta si in tendintele moderne la incaltaminte pentru vara care urmeaza. De la pantofi sport sneakeri ultra-stilizati si loaferi & slip-on trendy pana la espadrile & papuci de vara plini de veselie si prospetime - moda la incaltaminte ofera cele mai captivante si pasionante look-uri. Modele impodobite cu flori si bucle ne vor bucura cu o paleta larga de culori, de la pastel pana la nuante aurii... asadar, go for summer!

Descopera modele de sneakeri cu platforma pentru tinute casual de la doar 119 lei.
Acestia sunt confortabili si vin in culori pastelate, aplicatii florale sau detalii brodate pe exterior.  Pantofii cu platforma sunt o tendinta izbitoare in acest sezon, precum si modele tip Dandy. Acesti pantofi sunt moderni si plini de farmec. Vor adauga un plus pentru tinuta ta. Clasici cu aspect elegant dandy si cusaturi decorative.

Pantofi cat poti vedea cu ochii... asa se vede la cel mai mare retailer de pantofi din Europa, Deichmann, care face ca fiecare inima de Fashionist sa bata mai repede! Cele mai noi modele de primavera - vara se gasesc la Deichmann si in magazinul online pe www.deichmann.com, ca intotdeauna la preturi senzational de mici.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod