Noile tendinte primavara-vara 2019, prezentate de Deichmann

Tendinţele la încălţăminte ale sezonului Primăvară/Vară inspiră la o călătorie printre cele mai interesante metropole ale lumii. Să te plimbi prin Paris în pantofii Loafer clasici, să cucerești punctele fierbinţi din Viena cu botine comode în stil cowboy, să dansezi în Sneakeri High-Top trendy prin cluburile din cartierele din Londra sau să savurezi cele mai bune paste din Roma pe High-Heels sexy. De la extravagant, sportiv până la super modern, colecţia Primăvară/Vară se află complet sub semnul eleganţei casual, care ne poartă în mod energic prin cea mai frumoasă perioadă a anului.

Tendinţa tălpilor XXL surprinzătoare, ce poate fi văzută acum și la pantofii eleganţi cu șireturi sau sandale, rămâne de actualitate și în sezonul acesta.

Faţă în faţă cu acestea stau elegantele kitten heels cu funde și croi în V plin de stil, precum și pantofi tip Mules cu imprimeuri animalier. Ingredientele noii formule în modă sunt: denim comod, culori pastelate, volane feminine și tuluri glammy, un mix de modele pline de fantezie – dungi, carouri si  flori  – materiale croșetate folcloristice, macrameuri cu tentă hippie, metalic și paiete cu stil western.

Acestea sunt noile tendinţe în moda la încălţăminte:

BOTINE: Botinele noului sezon vin în stiluri variate, uneori cu fler de cowboy plin de stil, căci nimic nu mai merge acum fără cizme western! Dar se poarta și culorile noi cum ar fi gri deschis și alb imaculat.

SNEAKERS: Sneakersii sunt mai mult decât doar pantofi. Sneakersii sunt un stil de viaţă.

Foarte cuminti pe alb, ei și-au croit cu succes drumul în mod iconic de-a lungul tuturor generaţiilor.

PANTOFI SPORT: În mod alternativ la modă sunt și modele senzaţionale viu colorate sau clasice printre sneakersi. Atât pentru stiluri hip de stradă cât și pentru iubitorii de fitness, pantofii sport corup prin stil.

BALERINI: Ne bucură această revedere! Balerinii super-adoraţi se întorc după o mică pauză cu aspecte complet noi și detalii rafinate.

PANTOFI CU ȘIRET: Aceste modele se află direct pe ultima sută de metri în Olimpul modei! Ei sunt feminini, eleganţi și sunt consideraţi pantofi de tendinţă tocmai datorită tălpilor lor XXL marcante.

SLINGBACK-PUMPS: Aduc cu ei o tentă de Dolce Vita, căci ei semnalizează că este suficient de
cald pentru primii pantofi decupaţi.
Aspectul nobil de lady se prezintă aici cu diferite variante de tocuri.

PANTOFI TIP WEDGE: Și-au câștigat cu adevărat numele de „clasicii verii”! Totul la ei radiază
pur și simplu vară, soare și mare și aceasta cu mult șic! În plus ei sunt și super comozi ... Să vină vara.

SANDALE CU TOCURI: Numai câteva barete subţiri combinate cu tocul bloc trendy sau sexy high-heels sunt suficiente pentru a transforma noile sandale în adevărate senzaţii, care dau iluzia de picioare foarte lungi.

SANDALE CU TALPĂ JOASĂ: Gama largă de favorite „Summertime” se întinde de la sandale împodobite, decorate, texturate până la cele sportive.

SANDALE PLATFORMĂ: Tendinţa Ugly-Chic intrată de curând în lumea modei, cu binecunoscuta sa anti-estetică a cucerit acum și moda sandalelor! Este bine așa, deoarece rezultatul se poate vedea în mod definitiv.

GENŢI: Pe lângă rucsaci noi sunt și genţile cool tip messenger și cross-body! Chiar și genţile de umăr din paie sunt în tendinţă, de asemenea și formele rotunde.


BĂRBAŢI: Temele athleisure și eleganţă la pantofii pentru bărbaţi sunt combinate în mod priceput unele cu altele în gen sportiv, șic și plin de stil! Astfel EL poate alege între clasici, slippers, sneakeri sau sandale.

Cele mai noi modele de primavera - vara 2019 se gasesc la Deichmann si in magazinul online pe www.deichmann.com.    


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod