Noile articole esențiale pentru ținuta office

Odată cu trecerea anilor, moda se schimbă și ea. Ținutele office devin din ce în ce mai lejere. Croielile sunt atent construite astfel încât să te poți simți confortabil și relaxată, dar să exprimi în același timp eleganță și feminitate prin look-ul tău de birou. În acest an s-a pus accentul pe imprimeuri, culori tari și croieli fine, 3 calități care le vor oferi femeilor un mers mai încrezător atunci când intră pe ușa biroului.Luminița Staicu, designer Hermosa, iti prezintă noile articole esențiale pentru ținuta office:

Cămășile cu mâneci bufante

Dacă ești adepta stilului nonconformist, dar la birou trebuie să fii mai rezervată și totuși vrei să obții o ținută chic care să atragă atenția, dar în același timp să exprimi seriozitate și feminitate, află că se poate.

Cu ajutorul cămășii cu mâneci bufante care poate fi într-o culoare tare și care îți poate exprima personalitatea puternică, nu poți da greș”, ne spune designer-ul Hermosa, Luminița Staicu. Cămașa Neonela de la Hermosa poate fi cea mai bună opțiune dacă vrei să obții o ținută office atrăgătoare și interesantă. Mânecile bufante vor oferi ținutei tale decență, eleganță și rafinament.

Rochiile cu imprimeuri clasice: dungi, forme geometrice, broderii florale, buline  

2018 este anul printurilor și de aceea, din gardeorba ta nu poate lipsi o rochie cu imprimeuri. Acest stil de rochie îți poate oferi o ținută office-chic diafană și de efect.

Printurile se definesc prin rafinament și poți obține astfel, un look jucăuș, dar în același timp delicat cu ajutorul unei rochii casual-chic care să-ți pună în valoare atuurile. Dacă îți dorești o astfel de ținută în garderoba ta, poți opta pentru rochia Antonia de la Hermosa de care te vei îndrăgosti de la prima purtare. Tot ce trebuie să faci este să adaugi o pereche de sandale comode sau o pereche de stilleto și parfumul preferat.  

Sacourile în culori luminoase de galben, albastru și roșu

Orice femeie de succes are în dressing un sacou. Anul acesta se poartă sacourile în culori luminoase. Poți foarte ușor să obții o ținută office cu ajutorul unui sacou la care poți adăuga o cămașă și o fustă midi sau o pereche de pantaloni.

Acest look poate fi considerat basic, dar accentul se pune pe combinarea culorilor, iar dacă toate regulile unei ținute office au fost îndeplinite și adaugi și un accesoriu potrivit, poți obține un look fabulos care va întoarce toate privirile asupra ta”, ne spune designer-ul Hermosa, Luminița Staicu. Aceste piese vestimentare oferă o imagine clară, simplă, care exprimă profesionalism și încredere în sine. Sacoul Tonia de la Hermosa poate fi completarea perfectă pentru o ținută office reușită. Culoarea sa îndrăzneață îți va evidenția calitățile feminine.

Brandul Hermosa are o acoperire nationala fiind prezenta in toata tara prin magazinele partenere.

Afla magazinele partenere, din orasul tau, de unde poti achizitiona produsele tale preferate, sub marca Hermosa, aici. Totodata, pentru ca achizitionarea produselor sa fie si mai facila, poti comanda produsele tale preferate, avand la dispozitie magazinul online www.hermosa.ro, unde poti beneficia de transport gratuit la comenzi de peste 99 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod