NEW LOOK topeşte preţurile vara asta!

· 6 zile, 7 categorii de preţ pentru absolut toate produsele din magazine: de la 3 lei, până la 49 lei · Peste 7.000 de produse incluse în campanie, 1 singur magazin
În perioada 25-30 iunie 2015, NEW LOOK derulează, în exclusivitate în magazinul său din Băneasa Shopping City, o campanie de reduceri menită să „topească” preţurile tuturor produselor. Astfel, timp de 6 zile, pasionatele de modă se pot răsfăţa în voie cu preţuri unice, de inegalat. Preţurile încep de la 3 lei, 5 lei, 9 lei, şi ajung până la 49 lei.

Magazinul participant este NEW LOOK Băneasa, în campanie fiind incluse toate produsele expuse, pentru o perioadă limitată de timp.
Produsele sunt împărţite pe cele 7 categorii de preţ, pentru a facilita clientelor o experienţă de shopping unică.

„Preîntâmpinăm zilele toride de vară cu preţuri mici, indiferent de colecţie sau categorie de produs. Astfel, clientele noastre îşi pot pregăti garderoba de concediu cu preţuri greu de egalat. Au la dispoziţie peste 7.000 de produse din colecţia primăvară/vară 2015, dar şi  articole din colecţiile anterioare, 6 zile şi preţuri începând de la 3 lei. Odată ajunse în magazine, acestea vor putea identifica uşor, în baza semnalizărilor de preţ, categoria de interes pentru ele.
Prin această campanie, ne dorim să venim în întâmpinarea clientelor NEW LOOK, oferindu-le acea experienţă unică de shopping, cu care le-am obişnuit în ultimii ani.”
, a declarat Carmen Cristescu, PR & Marketing Manager NEW LOOK România.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod