NATALIA VASILIEV 2014-2015 "House of Dreams"

Noua colecție de Mirese NATALIA VASILIEV pentru 2014-2015 este o explorare a celebrei rochii, abordată dintr-o viziune contemporană, de o plasticitate aparte.  Colecția reprezintă un mixaj între arte, un transfer plastic dinspre pictură și arhitectură, către creația vestimentară couture. Sunt astfel recreate premizele unui moment aparte, a unei stări de grație cu adevărat unică, reprezentată de alegerea și purtarea fiecărei rochii ce poartă semnatura Natalia Vasiliev.

"House of Dreams" este o regăsire a viselor, a dorințelor profunde, a unui spațiu aparte al fiecărei soții, ce-și proiectează viitorul, pornind de la acest prim și esențial pas, spre un tărâm doar al lor.
Un spațiu unic, o lume, o poveste, ce începe și demarează cu această capodoperă de creație vestimentară spre o 'casă' a celor doi, o speranță spre un prezent continuu fără de capăt.

Noile creații transpun aceste vise, aceste grafisme și proporții specifice arhitecturii de înaltă ținută, de început de secol XX, mixate cu elemente din plastica interbelică și de fond cultural profund european, contemporan.

"House of Dreams" este o colecție de deschidere spre lume, artă și frumos, spre mâine, cu fiecare rochie unică ce o formează.
Toate purtând semnătura Nataliei Vasiliev, pentru 2014-2015.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod