Mya a purtat la Grammy costum rosu romanesc!

Artista americana Mya a impresionat aseara audienta purtand pe covorul rosu al ceremoniei Grammy un costum realizat de brandul romanesc STYLAND.
Vedeta si-a facut aparitia la marele eveniment din Los Angeles purtand pantaloni si sacou rosu, accesorizate cu o funda de satin in jurul gatului.  Solista, printre hiturile careia se numara si celebra piesa Lady Marmalade, interpretata alaturi de Christina Aguilera, Pink si Lil’ Kim, a optat pentru un look mai provocator, inlocuind la camasa fina din satin, din colectia brandului romanesc, cu un sutien in aceeasi nuanta cu restul tinutei.

Saptamana trecuta o alta mare vedeta din industria muzicii a promovat moda romaneasca. Katy Perry a lansat noul sau single, Chained to the Rhythm, pe coperta caruia apare purtand piese vestimentare din noua colectie STYLAND Crystal Rose, lansata in premiera pe piata internationala.  Vedeta poarta un sacou, camasa si esarfa din satin in nuanta Crystal Rose.
Sacoul este acoperit partial de o haina de blana roz a brandului american Recess.

Katy Perry a publicat imaginea pe toate conturile sale de socializare, folosind-o ca si fotografie de profil pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube si ca si imagine principala pe website-ul sau oficial si pe canalul sau de Youtube. Postul de pe Instagram a generat, de altfel, peste 1 milion de like-uri. Imaginea cu celebra artista purtand creatiile vestimentare romanesti a devenit viral pe internet si este prezenta deja pe panouri publicitare in Statele Unite ale Americii si Marea Britanie.

Din multitudinea de optiuni vestimentare oferita de stilistii sai, Katy Perry a ales sa poarte sacoul si camasa STYLAND si sa le accesorizeze cu deja celebra funda din matase a brandului romanesc, purtata in jurul gatului, alegerea vedetei fiind o confirmare a calitatii si a modului impecabil de realizare a produselor.  Creatiile vestimentare STYLAND au devenit, in ultimele luni, optiunile vestimentare ale vedetelor de la Hollywood, acestea alegand sa poarte costumul creat impecabil de brandul romanesc in detrimentul clasicelor rochii de cocktail sau de Red Carpet.

Toate produsele STYLAND sunt realizate din materiale din fibre naturale importate din Italia si Marea Britanie si croite in Bucuresti.  Sacoul purtat de Katy Perry este captusit integral cu matase Shell Nude in aceeasi nuanta ca si camasa din matase.
Calitatea materialelor, atentia la detalii si finisaje, precum si estetica lookului definesc linia STYLAND.  Culoarea tinutei este denumita Crystal Rose 40.  STYLAND s-a remarcat prin realizarea costumelor pentru femei in nonculori, pasteluri dar si variante cromatice puternice de verde, galben, albastru, rosu sau portocaliu.

Noua colectie STYLAND Crystal Rose a fost lansata initial pentru piata internationala, iar zilele trecute a debutat si pe piata autohtona, prin intermediul unei campanii foto a carei vedeta este actrita Flavia Hodja, pe care publicul larg o cunoaste din filmul “Selfie 69”.Lansat in urma cu un an, STYLAND a devenit brandul vestimentar cu cea mai rapida ascensiune din Romania.
Tinutele vestimentare au cucerit publicul prin materialele si croiala impecabila. Brandul mizeaza pe simplitate si eleganta ce sfideaza trendurile trecatoare ale momentului: sacouri, jachete, pantaloni, fuste, rochii, veste ce pot fi combinate intre ele cu usurinta.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod