Multicolor, o abordare colorată a sezonului spring/summer 2018

Multicolor este colecția recentă semnată de Hotstepper care oferă o viziune colorată și dinamică asupra sezonului primăvară/vară. Mixul de balerini feminini, mocasini comozi, pantofi cu toc și ghete stylish conferă unicitate acestei colecții caracterizată de un design modern și accesorii outstanding.

Cele peste 100 de piese care fac parte din colecția  Multicolor sunt versatile și pot fi ușor combinate cu orice ținute, de zi sau de seară. Acest sezon purtăm încălțăminte în combinații cromatice vivante care scot din anonimat orice ținută.  Un element distinctiv al acestei colecții îl constituie accesoriile din materiale interesante precum pene, flori exotice, perle sau pietre semiprețioase, adevărate bijuterii care se potrivesc perfect pantofilor realizați, de asemenea, din materiale de calitate, transformându-i în piese de colecție.

În cadrul Multicolor un rol important îl joacă pantofii cu tocuri groase sau kitten toe, îmbrăcate în texturi speciale, colorate sau cu accente metalice, care le conferă un look special, fiind ideali la primele orele la dimineții, dar și la petrecerile târzii. Propunerile cromatice se îmbină perfect cu noile calapoade flatform și rockish pentru mocasini,ghete, rezultând piese perfecte atât pentru zilele lungi la birou, cât și pentru plimbările urbane prelungite.
Din noua colecție nu lipsesc diferitele tonuri de bej, auriu, accentele metalice sau mixul clasic de alb și negru care îți vor înfrumuseța fiecare zi din acest sezon.

Propunerile pentru zi sunt completate cu piese ideale pentru seară și o gamă vastă de modele pentru mirese care cuprinde atât balerini, cât și pantofi cu toc și aplicații inedite de perle,cristale, sticla, tulle sau flori. Toate perechile de incaltaminte Hotstepper sunt lucrate din piele naturala, dupa modele originale ale brandului, in atelierul din Bucuresti. Acestea pot fi comandate online pe www.hotstepper.ro sau probate si achizitionate din showroom-ul din Bucuresti, in Strada Baratiei, nr.

33.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod