Moja Cocktail, o nouă viziune asupra rochiei de eveniment

Brandul vestimentar Moja reinventează rochia de cocktail printr-o colecţie capsulă, ce cuprinde cinci modele de rochii elegante şi nonconformiste
Brandul vestimentar Moja reinventează rochia de cocktail printr-o colecţie capsulă, ce cuprinde cinci modele de rochii elegante şi nonconformiste.

Piesele vestimentare din colecţia Moja Cocktail respectă dress-code-ul cocktail, dar sunt upgradate cu elemente supradimensionate – volane fluide şi structurate sau peplum, care le scot din tiparele clasicei rochii de cocktail şi le plasează într-o zonă de high fashion .

Realizate din materiale delicate, satinate, în tonuri neutre de bej, negru sau în roşu aprins, aceste rochii ies în evidenţă prin croiala şi detaliile elaborate şi reduc la minimum efortul accesorizării.
Platforme sau stiletto şi o pereche de cercei sau un inel oversize sunt suficiente pentru a obţine un look de cocktail complet.  Moja.ro este un concept store online, destinat celor ce îşi doresc să fie in-line cu cele mai noi tendinţe şi cu cele mai îndrăzneţe idei, care ajung de la stadiul de schiţă, la colecţie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod