Modele în culorile mărțișorului, recomandările designerilor Sofiaman pentru luna martie

Designerii Sofiaman propun pentru luna martie o gamă de articole de îmbrăcăminte de noapte și de casă în culorile mărțișorului.
Astfel, brandul românesc aduce în acest sezon modele de pijamale, compleuri şi cămăşi de noapte în nuanțe de alb și roșu. În plus, în prima luna a primăverii, produsele din această paletă cromatică au un discount de 20%. Cele două culori se regăsesc într-o serie variată de piese vestimentare ce cuprinde atât articole de îmbrăcăminte pentru femei, cât şi pentru copii şi bărbaţi.

Produsele pentru femei, din gama lunii martie, includ pijamale, compleuri, cămăși de noapte, dar și halate și neglijeuri.
Acestea ies în evidență prin imprimeurile grafice, prin aplicațiile și prin detaliile care îmbină armonios întreaga serie dedicată primei luni a primăverii.

Bumbacul este principalul material din care sunt confecționate produsele și, pentru că este o țesătură  100% naturală, acesta este non-alergenic și lasă pielea să respire. De asemenea, designerii Sofiaman au ales să folosească și combinații din 50% bumbac şi 50% modal. Modalul este un derivat special al vâscozei ce se obţine din fag în urmă unui proces tehnologic.
Printre avantajele acestei fibre se numără şi faptul că absoarbe umiditatea cu 50% mai mult decât bumbacul.

Totodată, LISCA propune lenjerii intime de culoare albă, simple, dar elegante şi provocatoare. Broderiile, dantela şi liniile fine pun în evidență silueta feminină, iar sutienele cu burete și push-up conferă fermitate și  reconturează zona bustului.

Bărbaţii pot alege dintr-o gamă variată de produse, de la pijamale cu o croială clasică și până la compleuri sau tricouri cu un design modern.
Modelele sunt fabricate din fibre naturale, imprimate cu linii grafice simple sau cu aplicații discrete.

Pentru copii, designerii brandului Sofiaman au creat cele mai vesele modele în culorile roşu şi alb. Imprimeurile şi aplicaţiile jucăuşe sunt aplicate pe articolele de stradă, rochiţe sau de pe salopetele pentru bebeluşi. Hăinuţele celor mici sunt confecționate din bumbac 100% ce nu provoacă alergii.

Produsele SOFIAMAN şi LISCA se găsesc în magazinul online SOFIMAN (www.magazinsofiaman.ro), cât şi în cele 8 magazine SOFIMAN din ţară, dar şi la cei peste 300 de distribuitori naţionali.
Reţeaua de magazine poate fi găsită pe site-ul www.sofiaman.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod