Mirela Popa (ex-Stelea) a lansat o nouă colecție în Dubai

În timp ce România se confruntă cu nămeții de zăpadă, fanii Mirelei Popa (ex-Stelea) au parte de o tratație cu adevărat exotică. Cunoscuta creatoare de modă a realizat o ședință foto impresionantă în Dubai, pozând, în calitate de model, pentru noua sa colecție vestimentară pe care a realizat-o special pentru piața internațională.

Locațiile alese sunt diverse și spectaculoase. Frumoasa brunetă a fost pozată lângă o piscină aflată la etajul 30 al unei clădiri, apoi pe o plajă cunoscută din Dubai, având în spate înșiruirea de zgârie nori.
Mirela poartă rochii vaporoase, în nuanțe pastelate, sau animal print, ideale pentru a fi purtate în vacanțe și în zone calde precum Emiratele Arabe Unite, acolo unde s-a mutat încă de acum doi ani.
O parte a colecției este compusă și din rochii glam, în nuanțe metalice, ce pot fi purtate, spre exemplu, la petreceri sau în club.

Colecția capsulă a Mirelei Popa se găsește deja în mai multe boutique-uri exclusiviste din Dubai.
Românca s-a mutat în Emiratele Arabe Unite în urma cu aproape doi ani. În paralel cu cariera de designer vestimentar, frumoasa brunetă este brand manager al unei cunoscute companii farmaceutice internaționale și, în urmă cu o lună, a devenit imaginea Swiss Smile, un brand de produse de lux de îngrijire a danturii.

Pentru acest brand, Mirela Popa a realizat o ședință foto alături de echipa ei din România. Fotograf a fost Corina Olaru, make-up artist Alina Brăilescu, iar conceptul și implementarea ședinței foto sunt semnate ADPM PR, prima agenție de Celebrity PR din România.

Am adaptat conceptul ședinței foto pentru a respecta identitatea brandului dar și stilul și gusturile pieței din Emirate.

Ședința foto a durat două zile. Fiecare cadru a necesitat un machiaj elaborat. Am folosit foiță de aur aplicată pe ten și în păr, atunci când am pozat alături de tuburile cu pastă de dinți ce are în compoziție aur. La fel, cristalele strălucitoare pentru a promova pasta de dinți cu particule de diamant. Am avut flori în păr și plante aplicate pe ten pentru pasta de dinți herbal. Am realizat chiar și o construcție cu tuburile și periuțele de dinti din gama Gold, ca o aură strălucitoare. Acest vizual le-a plăcut foarte tare managerilor și va fi pe panourile stradale Swiss Smile anul viitor”, declară Mirela Stelea.

Mirela Popa a absolvit masterul în Olanda, la Maastricht, și, în Dubai, lucrează în prezent ca brand manager într-o companie farmaceutică internațională, care deține și Swiss Smile, o gamă de îngrijire orală exclusivistă, considerată cea mai bună din lume datorită inovațiilor tehnologice.

Spre exemplu, pasta de dinți cu extract de diamant îți albește dinții cu până la 6 nuanțe în doar 45 de zile, iar pasta de dinți ce conține aur vindecă gingiile inflamate și protejează dinții împotriva cariilor. Fiecare pastă de dinți trebuie utilizată împreună cu periuța de dinți ultra soft Swiss Smile, ce conține în jurul 5500 de peri din nailon, în comparație cu 500 sau700 de peri din plastic, câți există într-o periuță de dinți obișnuită.

Mirela Popa (ex-Stelea), a devenit cunoscută în România, în urmă cu cinci ani, când a lansat prima colecție vestimentară Cruise sub brandul Mirela Stelea. A lansat apoi 10 colecții de succes, prin ședințe foto în locații exclusiviste (pe iaht, în avion privat, în muzee, în showroom de mașini de epocă, pe vase de croazieră), a fost premiată pentru succesul ei în industria modei și a apărut pe copertele mai multor reviste ca și femeie de afaceri de succes.

Anul trecut, Mirela s-a mutat în Dubai pentru a-și extinde activitatea ca designer vestimentar în Emirate și lucrează acolo și ca brand manager într-o companie farmaceutică internațională.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod