Mary Lou, Manuri Spring/Summer 2014

Mary Lou, colecția Manuri primăvară/vară 2014, dă o nouă definiție stilului casual, dar și accentelor rock și grunge. Siluetele sale pline de feminitate și seducție explorează combinația creativă dintre luxul materialelor și originalitatea design-ului. Franjurii și tăieturile îndrăznețe, pulsul grunge, deja impregnat în stilul nonconformist Manuri, alături de twist-ul feminin dat de liniile senzuale ale mătăsii naturale, transpun cu încredere în noul sezon femeia ce pășește energizată de un spirit încrezător și provocator.

Fustele scurte din piele si deja consacratele rochii franjurate, stil T-shirt, sunt juxtapuse rochiilor din dantelă cu aplicații metalice și accesoriilor din paiete și franjuri, atât de prezente pe podiumuri în sezonul de vară. Personalitatea unică a colecției Mary Lou răzbate și din combinațiile cool, neașteptate propuse de Manuri, precum pantalonii din piele, tăiați în genunchi și accesorizați cu franjuri metalici ce se asortează perfect atât cu vesta din franjuri lungi, dar și cu rochia din mătase și aplicații din perle, ținte și franjuri metalici.

Prin această colecție, care face încă un pas spre tehnicile originale de cusut, franjurat și accesorizat, Manuri își confirmă locul bine stabilit în design-ul nonconformist românesc. Paleta de culori își păstrează neutralitatea și eleganța, materialele folosite fiind în continuare  dintre cele mai fragile și de înaltă calitate, dar stilul se îmbogățește cu noi modele inedite, menite să pună în valoare orice siluetă și personalitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod