Marina Yachting completează peisajul navy de la Regata Marilor Veliere

Marina Yachting ajunge weekendul acesta în Portul Constanţa, acolo unde va avea loc un eveniment unic în lume. Anul acesta, Regata Marilor Veliere se va desfăşura pe ruta Constanţa-Novorossiysk- Sochi- Varna, iar pentru patru zile, velierele înscrise în renumita competiţie vor transforma atmosfera din Portul Constanţa într-una cu adevărat marinărească.

Marina Yachting, brandul premium genovez de inspirație navy va avea în portul Constanţa un pop-up store cu ţinute inspirate de călătoriile pe mare, iar pentru articolele din colecția de vară există reduceri de 50%.

Culorile şi detaliile navy caracteristice brandului aduc aminte de eleganţa ţinutelor purtate pe Riviera franceză în anii ’70.

Regata Marilor Veliere reprezintă un omagiu adus navelor cu pânză, care odată cu trecerea timpului au început să fie înlocuite de vapoarele moderne. Între 8 şi 11 septembrie, velierele şi echipajele acestora, precum şi ţinutele navy vor crea o atmosferă de poveste în Portul Constanţa. Detaliile și programul Regata Marilor Veliere se găsesc aici: http://regatamarilorveliere.ro/program/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod