Manurai reinterpreteaza colierul cu diamant

Manurai lanseaza colectia-capsula de coliere, prin intermediul careia celebreaza simplitatea perfectiunii, aducand un tribut diamantului, care este piesa principala a acestor bijuterii statement. Colierele Manurai sunt o noua abordare asupra bijuteriei moderne. Diamantul incapsulat intr-o cacasa de aur este singurul element care se observa la nivelul gatului, acesta fiind prins cu un lant transparent, ce se prinde cu o inchietoare din aur.

Creatoarea acestor bijuterii este Raisa Stanciu, gemolog, cu experienta relevanta in piata de bijuterii romaneasca.

Pasionata de diamante, aceasta si-a dorit sa aduca in atentia iubitorilor de pietre pretioase o piesa unica, ce va sublinia perfectiunea diamantului.

“Trendul international este acela de a purta bijuterii cat mai simple ca si design, dar care sa includa o piatra  valoroasa. Se poarta imbinarea atipica de materiale si focalizarea pe elementul esential al bijuteriei. Tocmai de aceea eu nu am ales un lant de aur pentru colierele Manurai, deoarece mi-am dorit ca diamantul sa fie singurul element pe care il poti observa la gatul doamnelor ce il vor purta.

Pe cat de simplu, pe atat de complex si de valoros”, spune Raisa Stanciu.

Colectia Manurai include trei tipuri de coliere: cu diamant alb incapsulat in carcasa de aur alb ( gramaj diamant 0,06 ct, 1 gr aur 14 k); cu diamant incapsulat in carcasa de aur galben ( gramaj diamant 0,06 ct, 1 gr aur 14 k)  si cu diamant negru incapsulat in carcasa de aur alb ( gramaj diamant 0,11 ct, 1 gr aur 14 k).



Diamantul sau piatra indestructibila-cum ii spuneau grecii antici, a devenit simbol al opulentei. Valoarea acestui mineral este strict legata de calatoria pe care aceasta piatra o realizeaza pana in momentul in care ajunge sa faca parte din bijuteria noastra.

Diamantul ia nastere la adancimi de peste 150 km in scoarta pamantului sau se formeaza in vulcani. Este parte din natura si putem spune ca reprezinta perfectiunea acesteia. Tocmai de aceea Manurai alege de fiecare data sa foloseasca diamantul in creatiile sale. Fiecare dintre bijuteriile brandului este insotita de un certficat de autenticitate.

Pretul colierului Manurai este de 800 ron. Bijuteriile pot fi comandate pe site-ul www.manurai.ro sau la nr de tel 0769 961 156.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod