LISCA prezintă colecţia de costume de baie 2014: motive tropicale, culori vii şi accesorii grafice

LISCA, brandul international de costume de baie şi lenjerie intimă, a lansat colecţia Swimwear 2014. Printre tendinţele must - have ale sezonului propuse de către designerii LISCA se regăsesc culorile vii şi pastelate, motivele tropicale, printurile exotice, temele florale, accesoriile grafice şi sofisticate, nuanţele în degrade, dar şi modelele cu volănaşe sau fundiţe. TROPICANA, DUBAI, SANTIAGO, PAPAYA, SAINT TROPEZ, MUMBAI, MALIBU, LIMA şi PARTY sunt temele colecţiei LISCA aduse în România în exclusivitate de Sofiaman.

TROPICANA propune o serie de costume de baie multicolore cu motive florale tropicale pe fundal alb sau negru. Formate dintr-o singură piesă sau din două, sutien în stil balconette, cu bretele detaşabile şi slip, costumele au un aer romantic şi feminin.

Seria DUBAI a colecţiei LISCA 2014 prezintă modele negre sau în nuanţe de roşu corai, costumele de baie fiind lucrate dintr-un material subţire, cu uscare rapidă şi o senzaţie plăcută la atingere, ca de bumbac. Cusăturile curate şi invizibile oferă eleganţă gamei, aceasta propunând trei stiluri de modele. Primul este un costum dintr-o singură piesă, iar cel de-al doilea este format dintr-un slip cu pliuri în partea frontală şi un sutien cu efect de push up, ce creează un decolteu fascinant. Cea de-a treia propunere a gamei DUBAI este un costum de baie tip bikini, cu un sutien balconette cu cupe cu burete şi slip ajustabil.

Gama SANTIAGO propune modele timeless, în culori clasice, roşu şi bleumarin. Cu accesorii grafice şi decoraţiuni aurii, Santiago este cea mai stylish temă a colecţiei LISCA. Buline jucăuşe şi năzdrăvane în combinaţie cu volănaşe şi pliuri, toate se regăsesc în gama PARTY. Sutienul are un efect push up şi un slip cu talie joasă, înnodat în lateral.  Seria PAPAYA propune costume de baie cu motive şi print-uri exotice, în nuanţe de verde, portocaliu şi galben. Nu lipsesc modelele dintr-o singură piesă şi sutienele cu un efect de push up cu adevărat wow.

SAINT TROPEZ este cea mai viu colorată gamă a colecţiei LISCA 2014, fiind un adevărat curcubeu. Seria propune o diversitate de modele, de la sutiene balconette cu cupe cu burete la varianta triunghi sau bandeau. SAINT TROPEZ incurajează conceptul de mix & match, combinaţii de sutien şi slip cu motive diferite.           

Gama MUMBAI pune accentul pe modele în degrade, în nuante de mov, gri şi alb. Sutienele balconette cu cupe cu burete asigură un efect de push up, iar bretele atipice oferă un aer jucăuş.  Motivele florale în nuanţe de mov şi albastru, pe fundal pastelat definesc seria MALIBU, în timp ce gama LIMA propune imprimeuri florale minimaliste, în mix-uri cromatice de alb cu bleumarin. Ambele game sunt formate atât din costume de baie dintr-o singură piesă, cât şi din două piese.

Produsele LISCA se găsesc în România exclusiv în reţeaua de magazine SOFIAMAN.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod