Liga fantastica a copiilor

Potrivita pentru joaca si distractie, ECCO aduce in acest sezon noua colectie ECCO INTRINSIC unei noi ligi fantastice si energice de copii. Copiii au dominat scena intotdeauna, asa ca si in acest sezon ei impun tendintele in moda aducandu-ne in atentie trendul Athleisure.
Exista cei care se nasc cu gena stilului si cei care trebuie sa-l dobandeasca, dar noul ECCO INTRINSIC SNEAKER este o optiune fantastica pentru cei mici, care izbucneste cu un fler copilaresc. Dispunand de o fata superioara din neopren, elastica si usoara, ECCO INTRINSIC SNEAKER prezinta caracteristici de stil captivante, care fac stilul sa para un joc al copilului.

Parintii s-ar fi putut intelege cu tendinta coplesitoare pentru athleisure alegand pentru copii sandalele ECCO INTRINSIC cu curele in zig zag cu fixare rapida pentru ca cei mici sa se poata incalta si descalta rapid.

Formele abstracte si punctele indraznete de culoare adauga un accent copilaresc. Talpa antimicrobiana pastreaza picioarele uscate intreaga zi, se muleaza perfect dupa forma piciorului si amortizeaza socurile, oferind un confort maxim pe tot parcursul purtarii,  astfel incat copiii sa poata spune: “As putea sa ma joc toata ziua!”

Disponibila atat in culori vii de portocaliu, roz, albastru, cat si in alb si negru, noua colectie ECCO INTRINSIC de sandale si sneakersi se gaseste in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod