Lewis Hamilton celebreaza lansarea colectiei TommyXLewis in Berlin

Brandul Tommy Hilfiger anunta ca Lewis Hamilton, de cinci ori Campion Mondial Formula 1 si ambasador la nivel global al colectiilor Tommy Hilfiger pentru barbati, a celebrat lansarea colectiei colaborative  TommyXLewis Primavara 2019 cu un eveniment CREATE X UNITY  de o noapte in Berlin. Spatiul de colaborare imersiv a permis oaspetilor sa personalizeze complet colectia si sa interactioneze cu evenimentul prin tehnologia digitala si audio-vizuala.

Este intotdeauna cu adevarat special cand ambasadorii nostri includ mesajul personal in colaborarile noastre, ” a afirmat Tommy Hilfiger. “Spiritul creativ al lui Lewis si pasiunea sa pentru oferirea unor experiente unice fanilor din intreaga lume razbate in fiecare colectie, campanie si eveniment la care suntem parteneri.

Lewis s-a alaturat colaboratorilor creativi, influencerilor, presei si fanilor la ewerk, un fost club de muzica techno in cartierul Mitte, pentru a celebra  inspiratia colectiei CREATE X UNITY si convingerea ca, atunci cand oamenii se intalnesc, orice proiect devine posibil.
De-a lungul exteriorului cladirii, o proiectie digitala de opt etaje a imaginilor de campanie , filmelor si textelor pentru colectia TommyXLewis Primavara 2019 au fost vizibile de la departare, chiar din emblematica Postdam Platz.

“THxLH CoLab a combinat spiritul inaltator al colectiei TommyXLewis Primavara 2019 si energia creativa a Berlinului intr-o experienta unica,
” a spus Lewis Hamilton. “In acest sezon, Tommy si cu mine am dorit sa inspiram oamenii sa se uneasca prin moda. Mi-a facut o deosebita placere sa ma intalnesc cu fani la evenimentul THxLH CoLab, si sa ii urmaresc cu isi aduc propria inspiratie CREATE X UNITY in incapere.

Inspirate de colectia TommyXLewis Primavara 2019, portrete ale invitatilor surprinse la fata locului au fost imbinate si proiectate pe ecrane LED de mari dimensiuni amplasate in spatiul evenimentului de colectivul de design audio si vizual Pfadfinderei.
Pe parcursul serii, invitatii s-au bucurat de reprezentatiile artistice oferite de trupa de dans Flying Steps si DJ set-uri sustinute de colectivul artistic independent berlinez Live From Earth, incluzandu-i pe Ticklish, ACOID, MCR-T si WOS. De asemenea, acestia au avut ocazia sa experimenteze cu proiectii animate si instalatii de lumini din cabina interactiva de VJ operata de Pfadfinderei si amplasata in centrul spatiului de colaborare.  Inspirat de filosofia de nutritie proprie a lui Lewis Hamilton, catering-ul de la eveniment a fost asigurat de chef-ul vegan Liora Bels, care a lucrat intr-o bucatarie deschisa din cadrul careia a oferit, de asemenea, insight-uri pentru o dieta vegana.

Invitatii au putut cumpara colectia TommyXLewis Primavara 2019 la fata locului si si-au putut personaliza tinuta pe toata durata evenimentului. Aceasta a inclus un tricou verde cu logo-ul emblematic "LH" pe fata, banii din vanzarea acestuia fiind donati catre Karuna Verein, o organizatie de caritate berlineza care ofera ajutor copiilor si tinerilor aflati in dificultate.  Sloganurile si logo-urile "CREATE X UNITY" inspirate de colectie au fost imprimate de mana pe tricouri.
stilurile au fost, de asemenea, printate cu logo-uri personalizate, fiecare prezentand cate o combinatie unica de culori generata de un algoritm inovativ de printare. Invitatii si-au creat  propriul stil unic TommyXLewis in laboratorul de taiat si cusut, unde design-urile lor au fost alaturate de stilisti de la fata locului.

Colectia TommyXLewis Primavara 2019, cea de-a doua colaborare dintre Tommy Hilfiger si Lewis Hamilton, aduce un twist fresh designului clasic sport cu o grafica supra-dimensionata “CREATE X UNITY”, culori pop roz aprins si mov, si degrade-uri inspirate de stilul strazii tipic orasului Los Angeles. Sigla “LH” a evoluat cu un design minimalist care continua sa celebreze steagul iconic Tommy Hilfiger si initialele pilotului de curse. TommyXLewis prezinta influente sportive, piese de patrimoniu, siluete supradimensionate si elemente mai durabile, cum ar fi bumbacul organic, amestecand vibe-ul de moda al lui Lewis Hamilton cu ADN-ul clasic american tipic Tommy Hilfiger, intr-un mod potrivit pentru toata lumea.
Colectia cuprinde articole de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, lenjerie de corp, costume de baie si sosete.

Colectia TommyXLewis Primavara 2019 este disponibila in magazinele selectionate TOMMY HILFIGER
 
IMAGINI: newsroom.tommy.com
Photo Credit: Prin amabilitatea brandului Tommy Hilfiger
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod