Laurette a îmbrăcat o rochie de mireasă creată special pentru ea!

La finalul săptămânii trecute, într-o locație exclusivistă din centrul Bucureștiului - Palatul Bragadiru, cei mai în vogă designeri și-au prezentat colecțiile 2017 în cadrul primei ediții „Ghidul Miresei Fashion Show”. Evenimentul a adus în prim plan tendințele sezonului următor, creații ce se vor regăsi în cadrul Târgului de nunți Ghidul Miresei ce va avea loc în perioada 3-5 martie la Romexpo.

Unul dintre cei mai apreciați designeri din zona de bridal, Mariana Florea a prezentat colecțiile 2017- Maya Fashion, iar Laurette a îmbrăcat o rochie de mireasă creată special pentru ea.  „În 2017 se poartă rochiile cât mai ușoare care urmăresc linia corpului.
Se preferă materialele cât mai fluide, voalurile și tulle-ul fin cu aplicații brodate manual. Asta nu înseamnă desigur că nu putem purta un model stil prințesă, însă trebuie să ținem cont de calitatea materialelor și de calitatea execuției
”, ne-a declarat creatoarea de modă.
 
De mai bine de 20 de ani, designerul Mariana Florea crează cu pasiune și dedicare rochii de mireasă unice pentru femeile care își doresc să se simtă atât speciale și puternice, cât și confortabil și relaxate.
Materialele calitative folosite, armonia dintre linii și execuție, și atenția la detalii transpusă în fiecare ținută în parte au propulsat brandul MayaFashion în topurile preferințelor și i-au oferit un loc pe scara marilor case de modă din domeniul de wedding. Pentru anul 2017 Maya Fashion a lansat două colecții, Serenity – o colecție superbă care exprimă o eleganță sublimă, și Fairy Tale – o colecție îndrăzneață care debordează de senzualitate. Cele două ședințe foto au avut loc pe superba insula Corfu, respectiv Balcik.
Creațiile combină broderiile realizate manual cu tulle-ul fin, tafta Mikado, mătase naturală sau voaluri fine, iar rezultatul final este spectaculos.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod