Lăsaţi copiii să se bucure de zăpadă

A venit zăpada! Iar cei mai bucuroşi sunt copiii, care abia aşteptau să meargă la săniuş! Aşa că ECCO a pregătit deja cizmele pentru cei mici: cizmele ECCO URBAN SNOWBOARDER care păstrează picioarele copiilor calde, uscate şi fericite, astfel încât ei să se poată bucura de aventuri în zăpadă!
Luând în considerare faptul că cei mici sunt mari iubitori de zăpadă şi jocuri în aer liber pe vreme rece, brandul ECCO acordă o atenţie deosebită încălţămintei pentru copii! Picioarele copiilor dumneavoastră merită un sprijin adecvat şi o îngrijire aparte, lucruri care numai încălţămintea de înaltă calitate ECCO le-o poate oferi.

O zi activă în plină iarnă, cu temperaturi scăzute şi umezeală, necesită performanţe maxime de la încălţămintea pentru copii: să fie rezistentă la uzură şi la umezeală, să păstreze un climat uscat şi călduros în interior, indiferent de gradele cu minus de afară.
Iar cizmele ECCO Urban Snowboarder sunt acele cizme de care copiii nu vor să se mai despartă pe tot parcursul zilei, pentru că aspectul lor robust şi combinaţia atrăgătoare de materiale şi structuri adaugă un plus de frumuseţe, în timp ce detaliile tehnice asigură confort şi funcţionalitate.
În plus ele combină stilul outdoor cu cel urban, astfel încât cei mici să se bucure de ele indiferent unde sunt.

Căptuşeala ingenios construită cu membrană Gore-tex este 100 % impermeabilă şi foarte călduroasă, păstrând un climat uscat şi călduros în anotimpul rece. Sistemul de fixare rapidă permite o încălţare uşoară şi o ajustare perfectă, iar talpa direct injectată din PU este uşoară, flexibilă şi aderentă, pentru ca cei mici să păşească cu încredere şi stabilitate.

Dragi părinţi, lăsaţi copiii să se bucure de zăpadă, pentru că de picioarele celor mici are grijă ECCO!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod