Lansarea colecției de Primăvară-Vară 2019 PINKO, disponibilă exclusiv în Băneasa Shopping City

Noul concept Băneasa Shopping City celebrează universul exclusivităților din lumea shopping-ului și completează natural binecunoscutul tag-line „All in the Name of Fashion”, devenit deja sinonim cu Băneasa Shopping City. Cu peste 50 de branduri disponibile în exclusivitate și peste 350 de magazine, centrul comercial este locul în care au loc cele mai importante premiere din lumea modei și ale shopping-ului. Aici ajung pentru prima dată toate produsele care ulterior devin obiectul dorinței a mii de oameni, lansările de branduri în exclusivitate, colecțiile capsulă, produsele în ediție limitată sau experiențele unice de shopping ce se întâmplă în premieră la Băneasa Shopping City.

Miercuri, 27 martie, seria de evenimente din conceptul Băneasa Xclusive a debutat cu avanpremiera colecției de primăvară-vară PINKO. O ocazie unică pentru invitații din presă, bloggeri și influenceri să vadă piesele noii colecții PINKO în cadrul unui cocktail party exclusivist. Prezentă la eveniment a fost și artista italiană Ginevra Giovannonicare (@Rame13), care a personalizat gentile PINKO, live în fața audienței, cu mici pictograme din universul PINKO.

Femeia imaginată de echipa de design a brandului se dezvăluie în toată feminitatea sa, inspirată de muzica pe care o ascultă, de la accentele rock & roll la elementele disco în care nuanțele nocturne contrastează cu efectele laminate.

Senzualitatea rochiilor și paietele, elementul cheie indispensabil al ADN-ului PINKO, rămân speciale, iluminând întreaga tinută. De la efectele glitter și lame, colecția evocă trenduri exotice și tropicale accentuate de modelul de șarpe, ce atrage atenția într-o manieră feminină, prin inserții din dantelă și siluete army. Pantofii sport PINKO Shoes to Rock primesc și ei o nouă înfățișare, cu ajutorul nuanțelor neon și a inserțiilor animal print, devenind răspunsul brandului la trendul ugly sneaker.

Gențile PINKO sunt o declarație de dragoste rescrisă de-a lungul timpului, ilustrată cu eleganță prin crearea unui model iconic, apelând la un stil unic, care transmite toate valorile măiestriei italienești.

Love Bag, declarația supremă de stil a femei PINKO, este partenerul mereu de încredere, în acest sezon fiind accentuată de ținte, efecte matelassé, transparențe și paiete, iar buzunarele glossy și flash-urile fluorescente oferă un aer contemporan.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod