La Deichmann, culoarea anului 2013 este culoarea ta preferata!

Fara sa te intrebe daca iti place sau nu, Pantone (compania care detine international drepturile asupra sistemului standard de reproducere a culorilor in industria tipografica, a tesaturilor, a vopselelor, etc.) a declarat ca verdele smarald este culoarea must-have a anului 2013, iar vedetele nu au stat mult pe ganduri sa o adopte.
Fara sa te intrebe daca iti place sau nu, Pantone (compania care detine international drepturile asupra sistemului standard de reproducere a culorilor in industria tipografica, a tesaturilor, a vopselelor, etc.) a declarat ca verdele smarald este culoarea must-have a anului 2013, iar vedetele nu au stat mult pe ganduri sa o adopte. Dar ar fi plictisitor sa o transformam in uniforma, nu?. Inainte sa dai buzna in magazine, Deichmann te invita sa citesti cateva tips-uri despre cum sa fii la moda si in acelasi timp sa iti pastrezi individualitatea.
 


Fie ca e culoarea anului sau nu, evita sa agati in sifonier prea multe articole vestimentare in aceeasi nuanta de verde. O piesa de rezistenta isi face aproape intotdeauna treaba mult mai bine decat un outfit uní. Alege doar o jacheta, o rochie sau de ce nu, o pereche de pantofi. Pentru urmatoarele zile superbe de primavara, cand nu ai altceva mai bun de facut decat sa te bucuri de plimbari lungi si placute in natura, Deichmann iti recomanda o pereche de balerini confortabili, care sa iti calauzeasca pasii prin Orasul de Smarald.

Anii de experienta in fashion ne-au invatat ca nu poti fi la moda incercand din rasputeri sa fii la moda si nu vei fi remarcata respectand cu strictete tendintele impuse pe podiumuri.
Doar creativitatea si curajul de a fi altfel vor atrage toate laudele de partea ta. Sfatul Deichmann: la urmatoarea sesiune de shopping cu fetele, fii singura care alegi o pereche de balerini verde menta sau o pereche de pantofi intr-o culoare la fel de intensa precum verdele smarald – roz trandafir sau albastru marin.

Alege bijuterii, o geanta, o palarie sau o esarfa cu motive verde smarald. Da frau liber imaginatiei si combina-le cum iti place. Deichmann te asteapta cu drag in magazinele din Bucuresti si din tara cu propuneri inedite si preturi senzational de mici.
Pret balerini - 69 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod