Khongboon Swimwear iti coloreaza vara cu cele mai frumoase costume de baie!

Produsele Khongboon Swimwear imbina designul thailandez cu cele mai bune materiale, fiind intotdeauna cu un pas inaintea tendintelor internationale.Khongboon Swimwear este un brand actual, aflat in permanenta schimbare, ce propune modele noi in fiecare sezon.Clienta Khongboon Swimwear este o femeie naturala, independenta si foarte sigura pe ea, care acorda atentie detaliilor, apreciaza calitatea si tine cont de ultimele tendinte in alegerea costumului sau de baie.

Colectia de costume de baie a anului 2017 cuprinde 82 de piese „fashion statement”.
Propunerea pentru aceasta colectie este un mix de eleganta si elemente chic, pentru femeia de orice varsta, care adora sa se rasfete. Linia de costume de baie Khongboon Swimwear contine produse pentru diferite tipuri de corp, astfel ca fiecare femeie poate sa isi aleaga costumul de baie favorit.Khongboon Swimwear  te provoaca sa te bucuri de soare si de senzatia de libertate pe care o aduce vara, purtand un costum de baie care va întoarce privirile pe orice plaja.
 
Definite de combinatii energizante de culori, dar si de inspiratia de peste ocean in ceea ce priveste imprimeurile si formele sutienelor, costumele de baie Khongboon Swimwear pun in valoare liniile corpului si accentueaza bronzul.
Imprimeurile costumelor de baie sunt o declaratie pentru femeia moderna, gata pentru orice provocare, pregatita pentru plaja, pregatita pentru lume.Produsele Khongboon Swimwear se pot achizitiona atat online www.khongboonswimwear.ro cat si din magazinele Zorile, Prescription si Best Value.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod