Kaufland introduce în magazine colecția de articole sportive Newcential®

Din dorința de a încuraja mișcarea și sportul chiar și de acasă în această perioadă, Kaufland aduce în magazinele sale din toată țara noua colecție de echipament sportiv Newcential®, marcă proprie - un motiv în plus ca activitățile fizice de zi cu zi să devină o obișnuință plăcută.
Cu un sortiment variat, de la încălțăminte și până la tricouri, noua gamă cuprinde articole sportive pentru bărbați și femei, potrivite pentru toate planurile de antrenament, de la începători până la profesioniști.

Disponibilă exclusiv în magazinele Kaufland, marca oferă calitate la preț accesibil, într-un echipament sportiv complet.


Pe lângă funcționalitate și rezistență, noua gamă se remarcă prin calitate certificată – fibrele textile sunt certificate cu sigiliul OEKO-TEX® pentru siguranță și sănătate, iar cele din bumbac bio au certificarea GOTS.

Mai mult, impermeabilitatea și rezistența la murdărie sunt posibile datorită tehnologiei inovatoare BIONIC FINISH®.
 
Articolele sunt ușoare, rezistente, se usucă repede și nu se șifonează, fiind în egală măsură prietenoase cu mediul înconjurător.

În această perioadă, pentru a susține mișcarea chiar și de acasă, Kaufland a introdus reduceri de preț semnificative la articolele sportive marca Newcential®.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod