Kanye West și adidas Originals prezintă YEEZY BOOST 350

Povestea YEEZY BOOST 350 continuă. În urma succesului de care s-a bucurat modelul YEEZY BOOST 350, lansat în luna iunie, Kanye West și adidas Originals anunță lansarea unei versiuni noi. Mult îndrăgitul model va fi prezentat în premieră, pe 22 august 2015, în varianta neagră.

Noua pereche de pantofi sport marchează cel de-al treilea model de pantofi sport lansați pe parcursul mult așteptatului parteneriat dintre West și adidas. Modelul a fost dezvăluit pentru prima dată în luna februarie a anului trecut, în timpul prezentării YEEZY SEASON 1, din cadrul New York Fashion Week.

YEEZY BOOST 350 în versiunea neagră este fabricat din materialul Primeknit, un material inovator dezvoltat cu ajutorul celor mai avansate tehnici digitale adidas, ce se ajustează perfect pe picior.
Talpa asortată, în aceeași nuanță de negru, beneficiază de tehnologia adidas BOOST™ care oferă confort de neegalat,  performanță și stil.

Modelul de pantofi sport YEEZY BOOST 350 este creat din materiale estetice care se evidențiază prin simplitate, respectând o paletă de culori extrem de elegantă și nuanțată, ce înglobează perfect viziunea lui West în ceea ce privește încălțămintea și îmbrăcămintea atemporale și de efect.

Îmbinând tehnologiile avansate dezvoltate de către adidas, cu aspectul clasic, modelul YEEZY BOOST 350 reprezintă un nou design ideal și în același timp îndrăzneț.

Modelul YEEZY BOOST 350 va fi disponibil în adidas Concept Store din Băneasa Shopping City  și va fi lansat la nivel global, pe 22 august, la prețul de 977 de lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod