KANYE WEST și adidas Originals prezintă modelul YEEZY BOOST 350

Lansat în luna februarie, în cadrul prezentării de la New York Fashion Week, primul model prezentat de Kanye West și adidas Originals a atras atenția tuturor printr-un live stream fără precedent, ce a fost urmat de lansarea oficială a modelului YEEZY BOOST. Stocurile noului model au fost epuizate în scurt timp de către fanii din întreaga lume, care au așteptat cu entuziasm lansarea.

Acum, West și adidas continuă colaborarea și lansează cel de-al doilea model: YEEZY  BOOST 350. Noul model, ce se va lansa pe 27 iunie, are parte superioară fabricată complet din materialul Primeknit, un material de ultimă generație dezvoltat prin metode digitale de înaltă precizie.

Cu aceleași caracteristici inovative pe care le are adidas BOOST™, pantoful asigură performanță la cel mai înalt nivel și confort sporit, oferind la fiecare pas amortizare și un retur de energie fară egal.
                        
Modelul YEEZY BOOST 350 este compus din texturi uimitoare și înglobează conceptul lui West de a crea un model simplu și modern, care va fi cu siguranță un etalon pentru încălțăminte. Fuzinea dintre tehnologia adidas și estetica atemporală formează modelul YEEZY BOOST 350 și reprezintă un pas îndrăzneț în viitorul stilului.

Modelul YEEZY BOOST 350 va fi disponibil pe adidas.com/KANYE și va fi lansat la nivel global, pe 27 iunie, la prețul de 200 €.

De asemenea, noul model va putea fi rezervat  prin noua aplicație adidas în New York, Los Angeles și Chicago.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod