KANYE WEST şi adidas Originals lansează YEEZY BOOST 350 V2

În 2015, YEEZY BOOST 350 a schimbat regulile jocului. Anul acesta, în septembrie, Kanye West şi adidas Originals lanseză o evoluţie îndrăzneaţă a acestui stil.
Cel mai căutat model de pantof din lume, îşi face apariţia într-o nouă culoare, în februarie 2016 la New York fashion week, în cadrul prezentării epice YEEZY SEASON 3, de la Madison Square Garden.

Cu un design nou, care rămâne însă fidel începuturilor sale, YEEZY BOOST 350 V2 este creat din materiale premium care îmbină, în cel mai elegant mod, tehnologia adidas și estetica de neconfundat în materie de design a lui Kanye West. Modelul 350 V2 crează un joc îndrăzneţ de culori având partea superioară compusă din ţesătura Primeknit în trei nuanţe puternice.
Linia de culoare roşie solară poartă amprenta ‘SPLY-350’. Stratul din material semitransparent care înveleşte talpa şi marginile din TPU crează un efect uimitor și oferă o aderenţă excelentă.

Talpa pantofului YEEZY BOOST 350 V2 utilizează inovatoarea tehnologie adidas BOOST™ pentru a crea o talpă receptivă, durabilă şi rezistentă la şoc. În același timp, inovatorul material Primeknit beneficiază de cea mai avansată tehnologie adidas în materie de tehnici de cusut digitale, care fac ca pantoful sport să îmbrățișeze piciorul, ca o a doua piele.
Datorită cusăturilor distincte de pe material și a tălpii striate, YEEZY BOOST 350 aduce un omagiu predecesorului său.

Modelul YEEZY BOOST 350 V2 va ajunge în România exclusiv în magazinul adidas Concept Store din Băneasa Shopping City pe 24 septembrie 2016 la preţul de 1.001 lei. Pentru șansa unică de a achiziționa și a intra în posesia apreciatului model YEEZY BOOST 350 V2, fanii sunt invitați să se înscrie la o tombolă. Aceasta se va desfăşura în perioada 20 septembrie, ora 11:00 – 23 septembrie, ora 16:00, în magazinul adidas Concept Store din Băneasa Shopping City.
Extragerea va avea loc vineri, 23 septembrie, iar câștigătorii vor fi invitați sâmbătă, 24 septembrie în magazin să-și achiziționeze modelul emblematic.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod