Jucatorii de baschet de la Steaua s-au intrecut in inaltime, puncte si sepci!

Steaua CSM EximBank a devenit prima echipa de baschet din Romania care si-a personalizat o linie de sepci alaturi de celebrul brand New Era.
Lansarea a avut loc in Afi Palace Cotroceni, unde sportivii lui Virgil Stanescu au dat autografe pe mingi si s-au fotografiat alaturi de fanii baschetului in Romania. Evenimentul a fost „dinamizat” de juniorii de la Trouble Crew, printr-un performance de streetdance, dar si de magicianul Antonio, cel mai inalt iluzionist si  mentalist din tara noastra care si-a scos „atuurile” prin fire invizibile, dintr-o sapca cu logo-ul Steaua.

Popcorn si cake-pops in forma de mingi de baschet au asigurat celor prezenti portia de energie pentru a arunca la cos intr-un concurs , ce a fost premiat cu sepci si mingi de baschet semnate de jucatori.
Roxana Ciuhulescu, cea mai inalta femeie din showbiz a sustinut evenimentul de la distanta, tocmai de la Raliul Sibiului, unde s-a aflat alaturi de campionul la box, Mihai Leu. 

Magazinul New Era este cel de-al saptelea magazin din Europa. New Era gazduieste  o selectie generoasa de sepci si de accesorii fashion, fashion-sport si sport, iar acum gazduieste colectia de sepci New Era x Steaua. Sepcile New Era au o istorie de 90 de ani, creatorul lor fiind Ehrhardt Koch, un  german care a emigrat pe continentul american.
Cu cu o mie de dolari imprumutati, acesta si-a inceput propria afacere din dorinta de a manufactura un produs care sa depaseasca granitele timpului si ale modei, dar care sa exprime totodata personalitatea si stilul celui care il poarta.

Cu sediul general in Buffalo, S.U.A., New Era produce peste 35 de milioane de sepci anual si furnizeaza sepci pentru Liga de Baseball din Australia, Organizatia de Baseball din Korea, Liga Nipona Profesionala de Baseball, 200 de colegii si universitati din S.U.A., Liga Nationala de Hockey a S.U.A, Asociatia Nationala de Baseball, Liga Nationala de Fotbal, Liga Nationala de Lacrosse.
Preferate de celebritatile internationale pe stadion, pe scena, evenimente publice sau in viata de zi, sepcile New Era sunt preferate de celebritati internationale, precum Jay-Z, Pharell, Justin Bieber, Eminem, Ashton Kutcher, Leonardo DiCaprio, multi dintre acestia detinand colectii de astfel de accesorii. In ultimii ani, in colaborare cu alte branduri internationale de renume, New Era a lansat colectii speciale dedicate fanilor Star Wars, Disney sau Marvel.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod