Jet Set, boutique-ul cochet cu brand-uri de top

Daca vrei ca intr-o zi de shopping sa nu iti alterezi buna dispozitie prin mall-uri aglomerate sau magazine mari in care risti sa nu gasesti nimic deosebit, incearca Jet Set, un boutique elegant, cu produse diverse ce si-au croit drum din Italia.
Cu siguranta iti plac astfel de magazine, pe care le-as numi elaborate, pentru ca diversitatea si calitatea se tin mana in mana, iar preturile nu sunt deloc exorbitante. Jet Set este un loc intesat de haine frumoase, incaltaminte unicat si accesorii care-ti pot pune in valoare tinuta, fara prea mari batai de cap.

Jet Set Boutique a fost deschis recent in zona  Dorobanti ( strada Putul lui Zamfir, nr. 59). Aici brand-ul dicteaza, nu pretul, iar acest lucru face din magazinul din Dorobanti unul cu adevarat atractiv.
Modelele sunt extrem de interesante, iar printre cele mai cunoscute nume din moda italieneasca si nu numai, pe care le vei gasi la Jet Set se numara Prada, Yves Saint Laurent, Roberto Cavalli, Desquared, Gareth, Neil Barret, Sergio Rossi, Victor&Rolf, Yves Saint Laurent, Moschino, AVIU, Balenciaga, Rick Owens, Philliplim sau Alexander Wang.


Poti descoperi atat haine sport, cat si haine elegante, pe care le vei adapta in functie de eveniment. Asadar, fie ca adopti un stil elegant, sofisticat, classic, glam ori chic, aici, la Jet Set vei gasi orice doresti.  Calitatea primeaza, iar matasea, lana pura, stofele fine si casmirul fac “deliciul” oricarei fashioniste care doreste sa imbrace lucruri de calitate superioara.
In aceasta perioada oferta de 50% reducere la paltoane, sacouri, pantaloni, cizme , dar si alte produse te invita la cumparaturi in magazinul Jet Set, care, de altfel, pregateste surprize pentru sezonul care va urma.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod