Jeans dama de la Escape Star Denim

Escape Star Jeans este un brand destinat persoanelor care doresc sa fie mereu in pas cu moda. Pornind de la conceptul de reinventare a jeansilor, brandul se adreseaza tinerilor moderni, care iubesc sa poarte jeansi si are ca obiectiv principal promovarea unor piese vestimentare care...
Escape Star Jeans este un brand destinat persoanelor care doresc sa fie mereu in pas cu moda. Pornind de la conceptul de reinventare a jeansilor, brandul se adreseaza tinerilor moderni, care iubesc sa poarte jeansi  si are ca obiectiv principal promovarea unor piese vestimentare care sa indeplineasca nevoile clientilor, urmarind atat tendintele internationale cat si tipurile de lifestyle adecvate acestui segment de varsta.

Tinutele vestimentare ale brandului Escape Star Denim sunt create astfel incat sa avantajeze toate formele de siluete si scoata in evidenta  personalitatea fiecaruia. Colectiile sunt atent desenate si create si au la baza un studiu amanuntit asupra ultimelor tendinte (croieli noi, texturi actuale, culori la moda, prespalari ).

Misiunea Escape Star Jeans  este aceea de a oferi produse de calitate la preturi accesibile. Din 29 octombrie 2009, Escape Star Jeans te asteapta in Afi Palace Cotroceni,  pentru a descoperi cele mai noi modele ale colectiei toamna - iarna 2009-2010. Detalii pe www.escapestarjeans.ro.

Pret: 180 lei (masuri 26-29, 98% bumbac, 2% licra)

Pentru mai multe detalii vezi:  Escapestarjeans
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod