Ioana Ciolacu a lansat colecția Toamnă / Iarnă 2018

Ioana Ciolacu este încântată să prezinte colecția sa Toamnă / Iarnă 2018 în care tricotajele supradimensionate, siluetele structurate si printurile deja iconice sunt starurile acestui sezon. De la tesaturi pretioase, trecand prin omniprezentele grafisme transferate pe material si pana la experimentarea volumelor, Ioana a reusit sa creeze versatilitate si utilitarism in aceasta noua colectie.

Bluzoane si rochii sport reprezentând nota particulară a Ioanei aduc colecția în contemporan cu detalii de asimetrie, supradimensionari si grafisme atat la nivel de material cat si de print.
Geci supradimensionate, salopete lejere, pullovers statement, toate acestea vin sa intregeasca viziunea Ioanei asupra acestui sezon. „Imi place sa ma joc si sa experimentez, asa ca aceasta colectie este un exercitiu de a pastra echilibrul dintre utilitar si luric.“- Ioana Ciolacu.

O noutate o reprezinta colaborarea cu fotograful Alex Galmeanu care si’a transpus viziunea personala intr-o serie de poze ce vin sa completeze atmosfera creata de tinutele colectiei. Colectia este disponibila pe www.ioanaciolacu.com incepand cu data de 14 noiembrie 2017.
Lista completă în care se găsesc creațiile Ioanei Ciolacu: Farfetch, Entrance Store, The Anthologist – Paris, Band of Creators, Beans & Dots, Cuddly & Co – Viena, Desir Boutique, Emme 26 – Paris, Mobuy, Moda Operandi – New York, Moja, Molecule F Concept Store - Promenada Mall, Peek & Cloppenburg, The Urbanist, We Love Couture
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod