Întâmpină o iarnă de poveste cu noile jachete C&A!

Vremea se schimbă, zilele devin mai scurte, iar primele semne de toamnă sunt demult în aer. Iarna este în mod cert pe drum. Până atunci putem totuşi să profităm de toamnă pentru a petrece timp în afara casei cu prietenii și familia. Este anotimpul plimbărilor lungi în ţinute confortabile, anotimpul în care adunăm lemne pentru foc şi anotimpul propice să te pierzi într-o carte mare.

E perioada în care le urezi bun venit prietenilor dragi, puloverelor călduroase și  focului din şemineu. E timpul să petrecem mai mult timp împreună, să mulţumim pentru tot ce avem şi să întâmpinăm bucuroşi o iarnă de poveste.  Noile jachete C&A reprezintă opțiunea perfectă pentru această perioadă: impermeabile sau îmblănite, Parka, cu glugă sau guler detașabil, cerate sau windstopper - pliabile oricărui stil și oricărei situații.
Întâmpină o iarnă de poveste în noile jachete C&A, cu prețuri începând de la 129 RON!  De asemenea, in perioada 2-11 Octombrie, orice jachetă achiziționată vă aduce cadou un voucher de 20% reducere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod