Inspiraţie pentru ţinutele de party

"Dantela, catifeaua şi accesoriile de impact sunt must-have-urile outfit-urilor de petrecere în acest sezon!," Ce ocazie mai bună decât Sărbătorile să ne oferim cadou câteva ţinute nou nouţe pentru ocazii speciale şi nu numai? Iar atunci când vine vorba de alegeri vestimentare, ştim cât de greu este să luăm o decizie.

Ne dorim piese din materiale calitative, dar care sa urmeze bineînţeles şi trendurile, nu-i aşa? In colecţia propusă pentru această iarnă, preferatele noastre  sunt rochiile şi bluzele din dantelă care conferă un aer extrem de feminin.

Le putem combina fie cu piese cu accente masculine şi accesorii statement pentru un look elegant, fie  cu jachete supradimensionate din lână pentru un contrast extrem de actual şi de cool, potrivit pentru orice moment al zilei.

La fel de mult ne plac piesele din catifea pentru că sunt extrem de versatile şi pot fi purtate în combinaţii neaşteptate, dar care arată extrem de bine. Iar dacă ar fi să alegem un item din colecţia de iarnă Mark&Spencer, pe care să-l oferim cadou cuiva drag, acesta ar fi cu siguranţă puloverul din caşmir:  este o piesă timeless care conferă oricărei ţinute un aer distins, fie că vorbim de ţinute feminine sau masculine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod