Inspiratie de primavara: trendurile Takko Fashion!

Primavara a venit, iar pentru tine este timpul sa pleci la shopping! Prima regula a ghidului Takko Fashion: nu ai voie sa ocolesti fustele si rochitele – vedetele sezonului care abia incepe. Purtate cu o pereche de colanti negri, cele cu imprimeuri indraznete, florale sau grafice, sunt item-uri ideale de purtat in aceasta perioada de tranzitie.

Te-ai gandit ce vei purta la serviciu primavara aceasta? Alegerea tinutei perfecte poate reprezenta o munca in sine daca ai dulapul ticsit de haine, si totusi nimic pe gustul tau.
Takko Fashion iti recomanda o sesiune de cumparaturi, cu lista facuta de acasa. In capul listei scrie citet: un sacou in nuante pastel. Pastelurile, in voga anul acesta, nu trebuie sa-ti lipseasca din dressing. Adauga doua, trei camasi elegante, din matase sau dantela, pentru un look feminin. Incheie lista cu piesa de rezistenta a tinutei: fusta cu imprimeu floral, in nuante mai cuminti insa, pentru a fi potrivita la job.  

Nu uita sa alegi ceva si pentru mini-vacanta de 1 Mai! Pentru ca vremea ar putea fi racoroasa - la munte sau la mare – oriunde vrei sa evadezi, gasesti in magazinele Takko Fashion cardigane sau jachete confortabile, numai bune de imbracat peste tricou.  Jeansii in culori puternice continua sa fie de nelipsit din outfiturile casual, iar candy stripe-urile se bucura din nou de un succes rasunator printre fashioniste.


Te asteptam in magazinele Takko Fashion din Bucuresti si din tara cu articole de vestimentatie de cea mai buna calitate si accesorii la preturi accesibile, pentru toata familia. Diversitatea colectiei de primavara aduce in vitrine haine care vor satisface atat pretentiile tinerilor, cat si pe cele ale adultilor, oferta variind de la articole moderne si accesibile, pana la croieli mai pretentioase. Pret: 129,99 Lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod